Ultima oră
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Catalanii rămân în inferioritate numerică, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund deschide scorul, în direct la Prima Sport 2 LIVE VIDEO | Catalanii rămân în inferioritate numerică, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund deschide scorul, în direct la Prima Sport 2
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României

VIDEO | PSG, TAXATĂ DUR DUPĂ EŞECUL CU UNITED: "E O CATASTROFĂ TERIBILĂ"

Champions League Publicat pe 7 mar 2019
mail-share icon Email

Deşi a făcut investiţii de sute de milioane de euro, PSG e departe de a fi o concurentă serioasă în Champions League. Formaţia din Paris a fost eliminată de Manchester United în optimi, cu 3-3 la general. Englezii au avut, însă, avantajul golurilor marcate în deplasare. Ba mai mult, ruşinea trăită de Mbappe şi Di Maria a fost taxată dur de marile cotidiene din Hexagon. Coşmarul”, a fost titlul pus de cei de la L'Equipe. ”În ziua care a urmat căderii marelui Real Madrid, lumina reflectoarelor a căzut pe Parc des Princes”, a mai scris cunoscutul ziar francez. “PSG e o catastrofă teribilă. Sunt singurii responsabili pentru eliminare. Au oferit două cadouri nepermise la acest nivel”, au spus şi jurnaliştii de la France Football. Nici Le Parisien nu a fost indulgentă cu fotbaliştii lui Thomas Tuchel. Parizienilor li se arată uşa. La 2 ani de la umilinţa cu Barcelona, PSG are parte de o nouă deziluzie în Liga Campionilor. După o prestaţie excelentă pe Old Trafford, oamenii lui Tuchel s-au prăbuşit în faţa lui Manchester United”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri