Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | PSG vrea încă trei puncte şi a patra victorie la rând în Ligue 1! Meciul cu Nice, de la 22:00 pe Look Sport şi PrimaPlay.ro

PSG Publicat pe 1 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20485731/1/psg1.jpg

PSG primeşte vizita lui Nice în această seară, de la ora 22:00, în etapa a 16-a din Ligue 1, iar meciul e pe Look Sport şi pe PrimaPlay.ro. Parizienii sunt pe primul loc în campionat, având patru victorii la rând.

PSG are 14 puncte avans faţă de Nice, locul 3 înainte de startul rundei a 16-a. Între cele două se află Rennes, cu 28 de puncte, iar în ultimul meci direct dintre cele două, PSG a câştigat la limită cu Nice, cu 2-1. De altfel, parizienii nu au mai pierdut în faţa acesteia din 2017, când se impunea cu 3-1, acasă.

PSG nu va putea conta pe Neymar. Atacantul brazilian, care a fost scos cu targa de pe teren la meciul jucat, duminică, pe terenul formaţiei Saint-Etienne, în etapa a XV-a a Ligue 1, nu va mai evolua în acest an.

Neymar are o entorsă la glezna stângă cu leziuni ligamentare şi va lipsi între 6 şi 8 săptămâni. Un nou examen medical va avea loc în 72 de ore.

Cu o perioadă de indisponibilitate cuprinsă între 6 şi 8 săptămâni, Neymar ar putea reveni în cel mai bun caz la jumătatea lunii ianuarie, ceea ce l-ar face să rateze în special cinci etape din Ligue 1 (Nicei, Lens, Monaco, Lorient, Lyon), un meci din Liga Campionilor. (Bruges, marţea viitoare) şi o întâlnire din Cupa Franţei.

Neymar ar putea fi apt pentru fazele eliminatorii din Liga Campionilor, a cărei manşă este programată pentru 15-16 sau 22-23 februarie.

Zidane, la PSG?

Zinedine Zidane ar fi început negocierile cu PSG, dar şansele să semneze au scăzut în urma negocierilor. Parizienii şi-l doresc mult în locul lui Mauricio Pochettino, sub comanda căruia echipa nu străluceşte. 

Potrivit presei spaniole, Zidane vrea să fie manager la PSG. Să controleze tot ce înseamnă staff-ul tehnic, transferuri şi alte decizii din cadrul clubului. 

În acest moment, Leonardo este directorul sportiv al celor de la PSG. Pentru ca Zidane să vină, el trebuie îndepărtat. Aşadar, nu se ştie în ce măsură conducerea francezilor este de acord să facă aşa ceva.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele