Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

VIDEO | "Racheta" lui Popovici a îngenuncheat Şepcile Roşii: U Cluj - ASU Poli 0-1 şi Falub pierde primul meci pe Cluj Arena în acest sezon

Liga II Publicat pe 7 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19473531/1/rps5641.jpg

 

ASU Poli Timişoara a dat lovitura pe Cluj Arena, 1-0 cu Universitatea Cluj, şi a obţinut prima victorie a sezonului în Liga 2. Golul succesului a venit de la Sergiu Popovici, care a punctat superb din lovitură liberă în minutul 70.
 
Prima ştire interesantă legată de meciul din Ardeal a oferit-o Gabi Tamaş, care a intrat pe teren cu genunchiul rupt, cu o zi înaintea operaţiei la menisc. Şi, după o ratare a lui Axente pe start de meci, veteranul din centrul defensivei lui Falub a reuşit, în minutul 34, să-l încurce pe Ioan Mera, aflat în poziţie foarte bună. Până la pauză, Borbei a respins cu greu şutul din unghi al fostului timişorean Goga, iar cele trei puncte păreau greu de obţinut, dat fiind echilibrul din teren.

Sclipirea lui Popovici, suficientă pentru victorie

Declicul s-a produs în minutul 70, când Sergiu Popovici, fotbalist cu mulţi ani la activ în Casa Liga 1, a înscris ceea ce va rămâne, foarte probabil, unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului în fotbalul românesc. Cu dreptul, de la 35 de metri, a pus mingea în vinclu şi l-a lăsat pe Muţiu spectator. Iar "racheta" lui Popovici a fost suficientă, pentru că Falub şi ai lui nu au găsit în rezervor resursele necesare pentru a împiedica prima înfrângere pe Cluj Arena în chiar primul meci jucat pe teren propriu în noul sezon.
 
ASU Poli face patru puncte, după 1-0 la Cluj şi 0-0 acasă cu CS Mioveni, în timp ce Şepcile Roşii rămân doar cu punctele aduse de la Bacău, 1-0 cu Aerostar. Etapa viitoare, U Cluj merge la Buzău, iar timişorenii joacă pe Bega contra Farului Constanţa.

 

U Cluj - Poli Timişoara 0-1 (Sg. Popovici 70), live pe Look Plus

  • Universitatea Cluj: Muţiu - Luchin, Tamaş, Mureşan, Neciu - Novac, Filip, Negrean - Ilieş, Roskopf, Goga
  • Rezerve: Vâtcă, Maneran, Rus, Ferreira, Gavra, Golan, Barbu, Taub, Telcean
  •  
  • ASU Politehnica Timişoara: Borbei - Sofran,Scutaru, Mera, Pamfile - Codrea, Ignea - Munteanu, Popovici, Alexandru Popescu - Axente
  • Rezerve: Murariu, Jury, Vasile Bogdan, Doru Andrei, Lolea, Radu Denis, Plazonja, Manea
Minutul 70: GOL ASU POLI! Sergiu Popovici bate exemplar o lovitură liberă şi deschide scorul pe Cluj Arena.



Minutul 45+1: Goga şutează bine din unghi, la colţul lung, dar Borbei se întinde şi respinge.

Minutul 34: Ocazie a oaspeţilor! Tras de tricou de Tamaş, Mera apucă să reia din cădere, dar Muţiu se întinde şi respinge.



18:10 Avem echipele de start pentru meciul de pe Cluj Arena, iar ştirea interesantă e că Gabi Tamaş a ales să joace din primul minut, deşi are genunchiul rupt. Mai multe detalii, AICI.


U Cluj a început sezonul cu o victorie, scor 1-0, pe terenul lui Aerostar, în timp ce Timişoara a remizat pe teren propriu cu CS Mioveni, scor 0-0.


Clujenii sunt favoriţi în disputa de luni seară, iar o nouă victorie le-ar permite să rămână în plutonul fruntaş.

După două partide disputate, doar trei formaţii au punctaj maxim: Călăraşi, Rapid şi Farul Constanţa, iar U Cluj are şansa să devină a patra formaţie cu 6 puncte obţinute din tot atâtea posibile.

Meciul U Cluj - ASU Poli Timişoara poate fi urmărit pe Look Plus şi online, pe www.looksport.ro, de la 18:30.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele