Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

VIDEO | Rădoi a izbucnit după meciul cu Belarus: ”Nu cred că ar fi frumos să fac asta. Am văzut că ştiţi dumneavoastră mai bine”

Echipa nationala Publicat pe 11 nov 2020
mail-share icon Email

Mirel Rădoi a vorbit despre informaţiile potrivit cărora ar putea ajunge la Craiova, după meciurile României cu Norvegia şi Irlanda de Nord. Selecţionerul nu a vrut să dezbată subiectul, după meciul amical cu Belarus, considerând că e un moment nepotrivit şi că nu ar fi corect faţă de FRF şi de clubul oltean să discute public despre aceste aspecte.

Spre finalul interveţiei, a lăsat de înţeles că nu este nimic adevărat şi că rămâne la naţională.

Deocamdată sunt la echipa naţională, vorbesc despre echipa naţională. Nu cred că ar fi frumos nici faţă de Federaţie să vorbesc, dar nici faţă de Craiova. Nu mă interesează altceva. Nu am ce să lămuresc. Sunt aici şi după aceea vom vedea unde mă veţi găsi, am văzut că deja sunt prin alte părţi, ştiţi dumneavoastră mai bine, vă las pe dumneavoastră să speculaţi”, a spus Mirel Rădoi, la Pro X.

FRF i-ar fi oferit prelungirea contractuală lui Rădoi 

Se spunea că Mirel Rădoi este dorit de U Craiova, motiv pentru care Federaţia Română de Fotbal a hotărât să îi ofere prelungirea contractuală, se pare. Potrivit ProSport, conducerea FRF l-a anunţat pe selecţioner că are toată susţinerea şi că va fi sprijinit, în ciuda rezultatelor nu foarte bune din ultimul timp.

Astfel, pentru că s-a speculat pe seama faptului că Rădoi şi-a dat acordul să vină la Craiova, Răzvan Burleanu l-ar fi asigurat că va rămâne selecţioner, că nu va fi presat în următoarea perioadă. Practic, i s-a oferit prelungirea contractuală până la finele campaniei de calificare la Cupa Mondială din 2022.

Să nu uităm cum a venit Mirel Rădoi şi, mai ales, în ce condiţii a preluat echipa naţională. El nu a avut niciodată ca obiectiv calificarea la EURO. Da, că ne-am fi dorit toţi acest lucru, asta este adevărat. Pentru el, însă, obiectivul principal rămâne calificarea la Campionatul Mondial. Ce va fi după aceea, vom vedea. Are toată susţinerea FRF.

L-a atacat cineva din federaţie? Păi, cum să fie presiune pe el, dacă noi, cei care l-am numit, suntem alături de el? Mirel Rădoi va conduce sigur naţionala României şi în preliminariile pentru Qatar”, a declarat Mihai Stoichiţă cu privire la rezultatele României din mandatul lui Rădoi.

Foto - Sport Pictures 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt