Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

VIDEO | Rădoi are cale liberă la Jocurile Olimpice! Mutu: "Nu putem fi doi selecţioneri. Cred că va face o figură frumoasă"

JO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 30 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20087614/1/mutu-si-radoi.jpg

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Adrian Mutu, a anunţat că Mirel Rădoi îi va conduce pe 'tricolori' la Jocurile Olimpice de la Tokyo, chiar dacă majoritatea jucătorilor din lot vor fi din echipa de tineret. 

Adi Mutu şi naţionala de tineret au încheiat evoluţia la Campionatul European din Ungaria şi Slovenia, încă din faza grupelor, deşi n-au pierdut niciun meci. A fost o victorie cu Ungaria şi două remize cu Ţările de Jos şi Germania, ratând calificarea în sferturile de finală din cauza golaverajului.

Turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo va debuta pe 22 iulie şi se va încheia pe 7 august. România s-a calificat în urma prestaţiei echipei naţionale Under 21 la Campionatul European din 2019, când a ajuns în semifinale.

Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc pe 21 aprilie, la sediul FIFA de la Zurich.

"Voi merge la Jocurile Olimpice în calitate de suporter şi de susţinător al lui Mirel Rădoi. Nu văd cum am putea să fim amândoi selecţioneri. Eu am spus că Mirel să se ocupe de acest lucru, să conducă echipa la Olimpiadă. Cred că Mirel are de unde alege, sunt jucători şi din generaţia trecută, şi din această generaţie, foarte buni, care ştiu ce înseamnă spiritul de luptă. Cred că va face o figură frumoasă la Olimpiadă", a spus Adrian Mutu, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele