Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

VIDEO | Rădoi, criticat dur după eşecul României la Jocurile Olimpice. Banciu: "Ne-a eliminat de pe unde a putut nenorocitul ăsta. Lasă-te" EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 28 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20321816/1/radoi.jpg

Naţionala de fotbal a României a fost eliminată în faza grupelor la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce n-a reuşit să învingă Noua Zeelandă în ultimul meci, scor 0-0. La emisiunea ‘Fotbal All Inclusive’ de la Look Sport, Radu Banciu l-a criticat dur pe selecţionerul Mirel Rădoi, considerat principalul responsabil pentru acest eşec.

‘Tricolorii’ au strâns 4 puncte în Grupa B şi au încheiat pe locul trei, după Coreea de Sud şi Noua Zeelandă. România n-a reuşit să înscrie vreun gol, dar a beneficiat de un autogol în victoria cu Honduras.

Mirel Rădoi a declarat că României i-a lipsit şansa pentru a se califica în sferturile de finală ale turneului masculin de fotbal. Selecţionerul a acuzat o stare de oboseală a jucătorilor, dar şi condiţiile speciale de la Tokyo.

"România n-a marcat niciun gol în trei meciuri. După ce ne spunea că nu mai există victorii mici, după autogolul cu Honduras, Rădoi a zis astăzi că de acolo unde nu e, n-ar trebui nici telespectatorii de pe canapea să ceară. A zis că practic n-avem nicio tradiţie la fotbal. Vezi-ţi de treabă! Naţionala României n-a jucat nimic. În afară că şi-a ros unghiile pe marginea terenului, selecţionerul n-a demonstrat nimic.

România s-a dus acolo într-o grupă cu trei zerouri: Noua Zeelandă, Honduras şi Coreea de Sud. Acum pretindem că n-avem nicio vină. Coreea de Sud ce tradiţie la fotbal are? Despre Mirel Rădoi se spunea că este un mare antrenor. Am întrebat cum ar trebui să arate un antrenor, dar Rădoi e mare antrenor. N-a făcut nimic, după toate ororile alea din preliminarii. Ne-a eliminat de pe unde a putut nenorocitul ăsta şi acum ne-a scos în şuturi şi de la Olimpiadă! Pic de fotbal nu ştie! Nici nu trebuia să ai mari jucători ca să nu te bată naţionalele astea. Cu Noua Zeelandă nu poţi să dai un gol... atunci lasă-te! Nu eşti nici măcar de nivelul ligii a doua. În Noua Zeelandă, fotbalul nu există! Noi trăim numai pentru asta, tot românul vorbeşte despre fotbal", a spus Radu Banciu, în cadrul emisiunii 'Fotbal All Inclusive' de la Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri