Ultima oră
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

VIDEO | Rădoi rămâne încrezător la echipa naţională. "Sper că jucătorii au înţeles mesajul meu. Am făcut raportul pentru FRF, dar nu va fi public"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 12 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20180393/1/radoii.jpg

Mirel Rădoi a anunţat că nu se gândeşte să renunţe la funcţia de selecţioner al României, în ciuda eşecului neaşteptat cu Armenia, în preliminariile Cupei Mondiale 2022. Rădoi a întocmit raportul de activitate şi l-a predat Federaţiei, care a decis să-i acorde încredere în continuare.

După trei meciuri, România ocupă locul 4 în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale Qatar 2022. Armenia şi Macedonia de Nord sunt în faţa ‘tricolorilor’, în mod surprinzător.

Pentru România urmează două meciuri amicale, cu Georgia (2 iunie) şi Anglia (6 iunie).

Mirel Rădoi (40 de ani) va conduce şi echipa olimpică a României la Tokyo. Competiţia e programată în perioada 21 iulie – 7 august.

"Supărarea rămâne în continuare. Simplul fapt că trebuie să mergem mai departe, pentru a încerca să avem rezultate mult mai bine decât până acum, ne face încrezători. Evident că greşelile din partida cu Armenia nu m-au supărat doar pe mine, ci şi pe suporteri, pe jucători. Sper că jucătorii au înţeles mesajul meu.

Raportul este făcut, am avut o discuţie cu Federaţia, dar acel raport nu va fi făcut public... doar dacă vor dori după plecarea mea de la echipa naţională. E un raport în care explicăm toate motivele, selecţie, antrenamente.

Este posibil ca noi să nu fi transmis mesajul foarte clar către jucători. E clar că vina este comună pentru rezultatele de la echipa naţională din ultima perioadă. Am spus că în mintea mea este şi situaţia demisiei. Apoi am avut câteva momente şi discuţii sincere cu Federaţia, în care le-am explicat cum vedem lucrurile, care sunt soluţiile pentru viitor. Dacă nu mai au încredere în staff-ul nostru, în ideile noastre, nu vom sta să ne legăm de clauze. Dacă nu aveam încredere, nu mai eram astăzi. La FCSB, când am simţit că nu mai pot să aduc nimic în plus, am renunţat. Nu am ţinut cont de salariu, de prietenii, de rudenie, de absolut nimic.

Vom încerca să consolidăm ceea ce dorim ca principii de joc, vom avea şi jucători noi, vor fi şi jucători tineri, pentru că urmează şi meciurile de la Olimpiadă. Va fi un mix şi trebuie să găsim o cale să aducem cât mai mulţi jucători la lot", a spus Mirel Rădoi, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri