Ultima oră
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea

VIDEO | Radu Banciu a taxat evoluţia slabă a României cu Honduras. "Să nu uite Mirel că a bătut o echipă care nu a avut loc la Gold Cup" EXCLUSIV

JO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 22 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20307974/1/man-mihaila-ianis-ligue-1.jpg

Naţionala României a debutat cu o victorie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, 1-0 cu Honduras, dar jocul 'tricolorilor' a fost slab. La emisiunea ‘Fotbal All Inclusive’ de la Look Sport+, Radu Banciu a criticat dur această competiţie, dar şi evoluţia României.

România n-a trimis niciun şut pe poartă, dar a înscris în minutul 45+1, după ce mingea trimisă din corner de către Ciobanu a fost deviată în poartă de către Oliva.

Honduras şi-a creat 17 ocazii de gol şi a trimis 5 şuturi pe poartă, dar Marian Aioani a fost într-o zi bună.

Pentru ‘tricolori’ urmează meciul cu Coreea de Sud, duminică, de la ora 14:00.

"Încercăm să prefaţăm această odioasă competiţie, Jocurile Olimpice, care a ajuns un fel de Eurovision. Zero barat aceste Jocuri Olimpice! Nu interesează pe nimeni! România lui nea Mirel a bătut Hondurasul. Honduras e angrenată în acelaşi timp şi în Gold Cup, e sfertfinalistă. Vă daţi seama ce echipe prezintă Hondurasul. Să nu uite Mirel că el a bătut practic o echipă care nu a avut loc la Gold Cup, ciurucurile ciurucurilor din Honduras. Au venit cei care nu s-au dus în vacanţă, care nu erau pe plantaţie. Să nu uităm, Honduras e prima ţară bananieră a lumii, fără să aibă un caracter peiorativ. Honduras a fost pe cai mari în acest meci, ai noştri mai puţin mari. 57 de ani de când naţionala României n-a mai jucat la Jocurile Olimpice. Era o pâclă azi la Tokyo de zici că eram la Jocurile Olimpice de la Beijing. Oribil s-a jucat la Olimpiadă, ne e dor de Campionatul European", a spus Radu Banciu, în cadrul emisiunii 'Fotbal All Inclusive' de la Look Sport+.

Clasamentul grupei B de la Jocurile Olimpice

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20307974/2/clasament-romania-jo.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele