Ultima oră
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul

VIDEO | Radu Banciu anticipează demisia lui Mirel Rădoi după meciul Islanda – România. "Aşa ar fi logic"

Emisiuni Publicat de Andrei Ionascu pe 1 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20380759/1/banciu-fotbal-all-inclusive.jpg

Islanda şi România se înfruntă joi seară, de la ora 21:45, la Reykjavik, în runda a patra din grupa J a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022, găzduită de Qatar. Ambele echipe au mare nevoie de o victorie, având în vedere că au acumulat doar trei puncte după primele trei meciuri. La emisiunea ‘Fotbal All Inclusive’ de la Look Sport+, Radu Banciu a opinat că demisia lui Rădoi este iminentă.

România are o revanşă de luat în faţa Islandei după eşecul din octombrie 2020, în play-off-ul pentru Campionatul European. Atunci, în semifinala pe culoarul din UEFA Nations League, Islanda s-a impus cu 2-1, tot la Reykjavik. Gylfi Sigurdsson a reuşit o ‘dublă’, în minutele 16 şi 35. Alex Maxim a înscris pentru România, din penalty, în minutul 63.

România are patru eşecuri consecutive, dintre care două meciuri amicale (0-1 cu Germania, 2-3 cu Armenia, 1-2 cu Georgia, 0-1 cu Anglia).

“Aş începe cu demisia lui Mirel Rădoi, trebuie să fie pregătită. Noi sperăm ca mâine, cu islandezii, să fie ultimul meci al lui Mirel. Aşa ar fi logic. Islanda să-l scoată, Islanda l-a scos şi atunci la baraj. Mi se pare absolut corect”, a spus Radu Banciu, în cadrul emisiunii ‘Fotbal All Inclusive’, care este de luni până vineri, de la ora 17:00, pe Look Sport+.

La conferinţa de presă dinaintea meciului de la Reykjavik, Mirel Rădoi a vorbit despre posibilitatea de a-şi da demisia în cazul unei înfrângeri cu Islanda: „Nu putem să vorbim de lucrul ăsta înainte de o partidă, care e optimismul nostru?! E timp să vorbim după meci”.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele