Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

VIDEO | Radu Banciu anunţă deja: "Lille a câştigat campionatul. PSG poate să câştige cu un milion la zero în ultima etapă. Angers - Lille, un meci de salon"

Ligue 1 Publicat de Andrei Ionascu pe 17 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20199175/1/10000000-1131014417414202-5811029280857627760-n.jpg

Lupta la titlu în Ligue 1 va fi decisă în ultima etapă, o situaţie fără precedent în ultimii ani. Lille, PSG şi AS Monaco au şanse să câştige campionatul, înaintea rundei de duminică, 23 mai. La emisiunea ‘Fotbal All Inclusive’ de la Look Sport, Radu Banciu a spus că Lille este deja campioana Franţei, întrucât Angers nu va opune rezistenţă în ultima etapă.

Meciurile decisive pentru titlu în Ligue 1 vor fi transmise în direct pe canalele Look Sport şi pe looksport.ro, duminică, de la ora 22:00: Angers – Lille, Brest – PSG şi Lens – Monaco.

Lille n-a mai câştigat titlul în Ligue 1 din 2011, având doar trei trofee în palmares. În 2019, Lille a încheiat pe locul 2, la 16 puncte distanţă de campioana PSG.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20199175/3/lupta-franta.jpg

"Lille a câştigat campionatul, chiar dacă nu este oficial. Jucătorii au părăsit terenul cu capetele plecate după un 0-0 cu Saint-Etienne. Claude Puel nu s-a dat la o parte, pentru că cică ăsta e stilul lui contra foştilor antrenori de la echipele pe care le pregăteşte. Christophe Galtier, antrenorul de la Lille, a fost antrenor la Saint-Etienne, iar Puel vrea să demonstreze că acel antrenor nu e de regretat. În schimb, la OM - Angers a fost o ţurcă de fotbal. N-am avut nicio emoţie în minutul 88, când am fost egalaţi, am fost convins că vom câştiga meciul. A fost ceva sinistru, evident un blat care sărea în evidenţă! Meciul de salon, de sfârşit de campionat, nu era nicio opoziţie pentru OM. Care este înţelegerea la OM – Angers, eu o cunoşteam înainte de meci: dăm două goluri, apoi se opresc, aşa era înţelegerea. Trebuia să se termine 2-1, dar ne-am dat un autogol, practic, după o lovitură liberă. Angers nu-şi dorea să egaleze, se vedea pe feţele lor. Mai erau câteva secunde până la final şi a fost suficientă o minge aruncată în careu şi am obţinut penalty-ul salvator. Nu vă mai uitaţi la fotbal ăştia care n-aţi înţeles nimic! Aşa va fi şi la Angers cu Lille. Staţi liniştiţi! PSG poate să câştige cu un milion la zero, tot nu mai ia campionatul. Angers – Lille va fi un meci de salon", a spus Radu Banciu, la emisiunea 'Fotbal All Inclusive' de la Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele