Ultima oră
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX

VIDEO | Radu Banciu aşteaptă o nouă demitere la vârful fotbaluluu european: "E la fel de prost precum Koeman!"

Video Publicat pe 1 nov 2021
mail-share icon Email


Aflat foarte aproape de banca tehnică a lui Tottenham, care e gata să-i ofere un salariu anual de 15 milioane de euro, Antonio Conte nu-l convinge prin decizia sa şi pe Radu Banciu. Realizatorul emisiunii Fotbal All Inclusive crede că managerul italian putea ajunge la Manchester United, de unde se aşteaptă ca Ole Gunnar Solskjaer să fie dat afară cât de curând.
Schimbul Nuno Espirito Santo - Antonio Conte e mutarea cu care board-ul londonez vrea să schimbe destinul lui Tottenham, dar nici postul lui Solskjaer nu e sigur, urmând ca derby-ul din weekend, cu rivala City, să fie probabil decisiv pentru viitorul norvegianului, pe care Banciu îl compară cu Ronald Koeman:
 
"Antonio Conte este omul potrivit să-şi rupă paltonul, îl va prinde paltonul, având în vedere că va veni direct cu el. Probabil că nu va rezista mai mult de sfârşitul campionatului, dacă rezultatele nu vor fi de excepţei. Tottenham e o echipă dificilă, imprevizibilă, rudimentară pe alocuri. Cu Espirito Santo echipa nu a funcţionat deloc. Am văzut puţin din meciul cu United, presa internaţională a scris că cel care pierde, câştigă. Vorbind despre Conte, era antrenorul lui United, dacă mai aştepta puţin. A fost pe listă când capul lui Solskjaer trebuia să cadă, doar că s-au împotmolit cei de la United. Birocraţia, comoditatea, cine ştie ce l-a salvat pe norvegian.
 
Cert e că United va renunţa la el cu proxima ocazie. Echipa nu funcţionează şi nu va prinde Champions League. Dacă nu prinzi Champions League, de ce l-ai mai adus pe "Cocalardo" (n. red - referire la Cristiano Ronaldo). Trebuie schimbat de urgenţă Solskjaer, e la fel de prost antrenor precum Ronald Koeman, de care Barcelona a scăpat", a fost opinia exprimată de Radu Banciu, în ediţia de luni a Fotbal All Inclusive.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele