Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Radu Banciu, dezgustat de ultima etapă din Germania, Spania, Italia şi Franţa. "Bătaie de joc! Fotbalul e cea mai mare mizerie a zilelor noastre"

Emisiuni Publicat de Andrei Ionascu pe 24 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20217446/1/banciu-om.jpg

Sezonul 2020-2021 din cele mai importante campionate de fotbal din Europa s-a încheiat weekendul trecut, fără a lua în calcul barajele de promovare/menţinere în prima ligă. La emisiunea 'Fotbal All Inclusive' de la Look Sport, Radu Banciu a declarat că mai multe meciuri din LaLiga, Bundesliga, Serie A şi Ligue 1 au fost 'aranjate', pentru a favoriza anumite echipe care aveau mare nevoie de puncte.

Sâmbătă şi duminică, au fost emoţii mari atât în fruntea clasamentului, cât şi în zona retrogradării în campionatele din Spania, Italia, Franţa, Anglia şi Germania. Meciurile au fost transmise în direct pe canalele Look Sport şi pe looksport.ro.

Iată câteva dintre punctele-cheie ale finalului de sezon în cele mai importante campionate europene: Atletico Madrid a câştigat titlul în LaLiga, Leicester a ratat calificarea în Liga Campionilor, Lille a câştigat campionatul Franţei, Lyon a ratat participarea în Liga Campionilor, Napoli a ratat calificarea în Liga Campionilor.

"E un sentiment amestecat, de bătaie de joc, puţină înţelepciune, tragi-comedie, pentru că au fost meciuri de adormit copiii, de râsul curcilor, dar unele dintre ele au creat un spectacol electrizant şi ne-au lăsat cu gura căscată.

În ordine cronologică, primul multiplex a fost cel din Germania. Union Berlin a tranşat bătălia în faţa Borussia Moenchengladbach. Werder Bremen a retrogradat după 40 de ani. Aş vrea să mai adaug potlogăria de la Munchen, unde Bayern s-a înţeles cu Augsburg. Aşa cum se întâmplă în cele mai multe dintre filmele cu proşti, laureatul zilei, polonezul Lewandowski, nu reuşise să marcheze în prima repriză. Meciul se juca pentru Lewandowski, ca să depăşească recordul lui Gerd Muller. Fotbaliştii se pricep la aranjamente, mingea a fost lăsată expres în faţă de portarul de la Augsburg.

În campionatul spaniol, etapa a fost absolut ruşinoasă. Victoria lui Atletico Madrid la Valladolid nu intră neapărat în această categorie. Real Madrid a câştigat cu un furt colosal pe teren propriu, cu Villarreal, în sensul în care, în momentul în care Villarreal şi-a dat seama că nu se mai poate califica în Europa League, s-a lăsat imediat bătută de Real Madrid, în două minute. Nimeni n-are curaj să spună aşa ceva. Din respect pentru telespectatori şi pentru noi înşine, trebuie să spunem că fotbalul e cea mai mare mizerie a zilelor noastre. Fotbaliştii n-au niciun respect pentru cariera lor, pentru suporterii lor. Ruşine! Toată etapa din Spania a fost umplută de blaturi, cu o excepţie: Huesca n-a reuşit să câştige pe teren propriu cu Valencia.

În Anglia, bomba a venit prin înfrângerea lui Chelsea la Aston Villa, un exemplu de bravură care trebuie respectat.

În Italia, n-am fost surprins că Milan a câştigat lejer pe terenul Atalantei. Dar au fost două mari surprize în acest weekend plin de tâlhării: egalul lui Napoli cu Verona, neanunţat de absolut nimic, probabil cei de la Verona au fost plătiţi regeşte de Juventus.

În Ligue 1, am avut dreptate. Bătălia pentru titlu s-a tranşat în primele 10 minute, când Lille a marcat la Angers. Aşadar, s-a retras cu două blaturi Stephane Moulin de la Angers. Brest nu mai avea nevoie de un rezultat cu PSG, pentru că i-au convenit celelalte rezultate. Este pentru prima dată în ultimii 23 de ani când Lyon ratează pentru al doilea an la rând Liga Campionilor. Până la pauză a fost blat Lyon - Nice, dar nu ştiu ce s-a întâmplat la pauză", a spus Radu Banciu, în cadrul emisiunii 'Fotbal All Inclusive' de la Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele