Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

VIDEO | Radu Banciu, idee pentru Burleanu: "Hai, bă, să mergem peste el la Londra..." Pe cine ar fi văzut selecţioner :)

Echipa nationala Publicat pe 6 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20495195/2/banciu-vieira.jpg

  • Fotbal All Inclusive e LIVE pe Look Sport+ şi www.PrimaPlay.ro, de luni până vineri, de la 17:00.

Radu Banciu a comentat cu umor situaţia de la echipa naţională, unde Răzvan Burleanu şi apropiaţii săi sunt în căutarea unui nou selecţioner, pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi.

Dan Petrescu pare să fie alesul FRF, însă Banciu spune că federalii n-au dat dovadă de imaginaţie: ar fi putut să-l contacteze pe legendarul Patrick Vieira, în prezent antrenor în Premier League, la Crystal Palace :)

"Dacă avea un pic de viziune Stoichiţă, dar bineînţeles ca n-are, l-ar fi bătut pe umăr pe Burleanu şi i-ar fi zis: Burlene, hai bă să ne ducem peste Patrick Vieira. Mergem la Londra, cheltim nişte bani... Stăm un week-end, îl invităm şi pe Nourescu să se pozeze cu noi şi încercăm să-l convingem pe Vieira să vină la naţionala României. Lasă-l, mă, pe Dan Petrescu.

Îi explicai proiectul, îi spuneai că tu cu Lăcătuş aţi fost la Sevilla... Că aţi antrenat în Panama, că Vasile Burleanu sau Răzvan Burleanu a fost mare fotbalist pe la Bacău. Bă, dar făceaţi un proiect... Cu intervenţia ministrului Tineretului şi Sportului, cu vocea lui Arşinel... Făceaţi cumva să-l convingeţi...
", a glumit Banciu la Fotbal All Inclusive, pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri