Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Radu Banciu mizează pe eliminarea CFR-ului în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. "Young Boys Berna are 9 şanse din 10" EXCLUSIV

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 2 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20334971/1/banciu.jpg

CFR Cluj înfruntă echipa elveţiană Young Boys Berna în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Manşa tur este programată marţi, 3 august, de la ora 21:00, pe Prima TV şi pe www.primaplay.ro. În cadrul emisiunii ‘Fotbal All Inclusive’ de la Look Sport, Radu Banciu a declarat că Young Boys Berna este favorită certă la calificare.

CFR Cluj are asigurată calificarea în grupele UEFA Europa Conference League, dar are ambiţii mai mari.

Astăzi, CFR Cluj a aflat cu cine va juca dacă va fi eliminată de Young Boys Berna. În play-off-ul pentru grupele Europa League, CFR Cluj va înfrunta învinsa din dubla manşă Steaua Roşie Belgrad – Sheriff Tiraspol.

În schimb, dacă trece de Young Boys Berna, CFR Cluj va evolua în play-off-ul Ligii Campionilor cu Ferencvaros sau Slavia Praga.

Young Boys Berna, campioana Elveţiei, a început noul sezon cu o victorie (4-3 cu Lucerna) şi un egal (0-0 cu Grasshoppers).

"Am aflat astăzi că, dacă CFR ar trece de Young Boys Berna, ar juca în ultimul tur preliminar împotriva învingătoarei dintre Ferencvaros şi Slavia Praga. Bineînţeles, cehii sunt favoriţi pe hârtie. Şi Young Boys Berna este net favorită, 9 şanse din 10, de a-i elimina pe CFR. După părerea mea, cam astea sunt şansele CFR-ului de calificare. Ferencvaros are cam 4 şanse din 10 să elimine Slavia Praga. Ce este interesant este că ştim cu cine va juca CFR dacă va pierde cu Young Boys Berna, cu învinsa dintre Steaua Roşie Belgrad şi Sheriff Tiraspol. Aşa că ne putem îndrepta către un CFR Cluj – Sheriff Tiraspol. În cazul în care va fi învinsă şi acolo, CFR Cluj va ajunge unde la aspiratorul de reglat confuzii pentru această vară. Ştim că nu se poate să fie eliminată din toate cupele europene, după acest sistem pe care îl avem", a spus Radu Banciu, în cadrul emisiunii 'Fotbal All Inclusive' de la Look Sport.

CFR Cluj şi Young Boys Berna s-au mai întâlnit în grupele Europa League, sezonul 2020-2021. A fost 1-1 la Cluj-Napoca şi 2-1 pentru elveţieni la Berna. Antrenorul CFR-ului era Edi Iordănescu.

Atunci, CFR Cluj a ratat în mod dramatic calificarea în faza următoare a competiţiei. În minutul 84, CFR Cluj conducea cu 1-0, după golul lui Debeljuh. În minutul 90, portarul Bălgrădean a fost eliminat, apoi elveţienii au înscris în minutele 90+3 (Nsame) şi 90+6 (Gaudino).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele