Ultima oră
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale

VIDEO | Radu Banciu o vede pe Germania favorită să câştige EURO 2020. "Ei sunt cu concentrarea, rigurozitatea, solidaritatea. Nu talent, nu inspiraţie, nu geniu"

EURO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 7 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20235142/2/banciu-om.jpg

EURO 2020 începe pe 11 iunie, iar meciul de deschidere este Italia – Turcia, pe Stadio Olimpico din Roma. Franţa, Anglia şi Belgia sunt considerate favorite de către casele de pariuri pentru a câştiga trofeul. La emisiunea ‘Fotbal All Inclusive’ de la Look Sport+, Radu Banciu a spus că Germania are şanse mari să câştige EURO 2020, nu graţie calităţilor tehnice, ci datorită laturii psihice.

Germania face parte din cea mai grea grupă de la EURO 2020, Grupa F, alături de Franţa (campioana mondială en titre), Portugalia (campioana europeană en titre) şi Ungaria.

Germania a câştigat Campionatul European de trei ori în istorie: 1972, 1980 şi 1996. La EURO 2016 a ajuns în semifinale, fiind învinsă de Franţa.

"Referitor la EURO 2020, atenţie la echipe precum Germania, eterna gloabă, care fără să producă fotbal, fără aibă jucători sau selecţioner... e idiotul de Low acolo, Titi Teaşcă practic. Germania e principala favorită, pentru că ei sunt cu concentrarea, rigurozitatea, solidaritatea. Nu talent, nu inspiraţie, nu geniu. Ne aşteaptă genul ăsta de epilog la Campionatul European. Germania n-are nevoie de niciun atribut pentru a se impune. Spania, Italia, dacă n-au echipă, nu câştigă. Franţa şi Portugalia par cele mai înzestrate echipe din fotbalul european. Asta nu înseamnă că vom avea o reeditare a ultimei finale de Campionat European, 1-0 pentru Portugalia", a spus Radu Banciu, în cadrul emisiunii 'Fotbal All Inclusive' de la Look Sport+.

Cotele caselor de pariuri privind câştigătoarea EURO 2020

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20235142/1/cote-euro-2020.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele