Ultima oră
NEWS ALERT ǀ Partida FCSB - Farul a fost amânată! Comunicatul oficial al LPF şi explicaţia oferită. Câţi jucători apţi mai avea FCSB NEWS ALERT ǀ Partida FCSB - Farul a fost amânată! Comunicatul oficial al LPF şi explicaţia oferită. Câţi jucători apţi mai avea FCSB
Finala campionatului de Super Rally se vede pe Look Sport. Bătălie în trei pentru titlul de vicecampion Finala campionatului de Super Rally se vede pe Look Sport. Bătălie în trei pentru titlul de vicecampion
Rednic şi Torje stimulează campania de vaccinare. ”Dacă voiau să ne omoare dădeau o bombă” Rednic şi Torje stimulează campania de vaccinare. ”Dacă voiau să ne omoare dădeau o bombă”
Mircea Rednic îl desfiinţează pe Florin Prunea: ”E un papagal!” Mircea Rednic îl desfiinţează pe Florin Prunea: ”E un papagal!”
Dumitru Dragomir îl dă de gol pe Gigi Becali! Care sunt adevăratele intenţii ale patronului de la FCSB faţă de Edi Iordănescu Dumitru Dragomir îl dă de gol pe Gigi Becali! Care sunt adevăratele intenţii ale patronului de la FCSB faţă de Edi Iordănescu
Florin Bratu l-a chemat pe Radu Drăguşin la naţionala U-21. Lista convocărilor preliminare Florin Bratu l-a chemat pe Radu Drăguşin la naţionala U-21. Lista convocărilor preliminare

VIDEO | Radu Banciu, surprins plăcut de 'tricolori' în amicalul cu Anglia. "E o victorie decisă de arbitraj. Ai noştri au fost destul de buni"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 7 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20235281/1/10000000-1131014417414202-5811029280857627760-n.jpg

Naţionala României are patru eşecuri consecutive, după 0-1 în amicalul cu Anglia, la Middlesbrough. Totuşi, ‘tricolorii’ au avut o evoluţie bună şi au ratat mai multe ocazii clare. La emisiunea ‘Fotbal All Inclusive’ de la Look Sport+, Radu Banciu a declarat că Anglia nu merita să câştige.

Marcus Rashford a înscris din penalty în minutul 68. Jordan Henderson a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 78.

Raportul ocaziilor de gol a fost 18-13 pentru Anglia. România era neînvinsă în faţa Angliei din 1970 încoace.

"Naţionala României a intrat în rând cu lumea. Nu mai fuseserăm bătuţi de Anglia din 1970, de la Cupa Mondială din Mexic. Era un record pe care nu-l pomeneam din dispreţ faţă de naţionala României. Anglia avea cel mai sinistru bilanţ de pe planetă chiar cu noi. Putem să spunem ca Mirel, că nu ne-au bătut nici acum. Finalmente, e o victorie decisă de arbitraj, două penalty-uri. Ai noştri au fost destul de buni, cu momente chiar interesante în joc. Până la urmă e o înfrângere, a patra la rând. Rădoi nu se gândeşte la demisie, deşi bătuse deja toate recordurile înainte de meciul cu Anglia. Ne-a bătut Islanda în premieră, Armenia în premieră, Georgia şi acum Anglia. Stanciu nu e o gloabă, e un jucător bun pentru echipa României. Alibec este ceva înfiorător.

Anglia e o echipă mică, nu ne băteau nici acum dacă nu le puneam mingea pe var. De asta n-au niciun trofeu. Anglia e aproape ca noi la bilanţul echipei naţionale. Dacă jucam cu Germania, ne băteau cu 9-0. Când o să fie 132 sau 146 de echipe la Cupa Mondială sau la EURO, atunci ne vom califica", a spus Radu Banciu, în cadrul emisiunii 'Fotbal All Inclusive' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri