Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

VIDEO | Radu Drăguşin se antrenează alături de Ronaldo. A fost promovat la prima echipă

Stranieri Publicat pe 29 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19464673/2/ronaldo-1-940x626.jpg

Juventus ar putea alinia un român în primul ”11” din acest sezon. Pirlo l-a chemat să se antreneze cu Ronaldo la seniori. Atmosfera va fi destinsă de primul american din istoria clubului. Jucătorul face senzaţie în mediul online pe muzica lui Michael Jackson.

La 14 ani de când a plecat Mutu, Juventus ar putea avea din nou un român titular. Radu Drăguşin evoluează din 2018 la echipa de tineret a bianconerilor, iar acum a primit vestea cea mare. Andrea Pirlo l-a chemat la seniori, unde se va antrena împreună cu vedeta Ronaldo, anunţă Prosport. Înalt de aproape doi metri şi cu un fizic impresionant, fundaşul de 18 ani pare soluţia ideală pentru o defensivă impenetrabilă.

Marile cluburi din Europa sunt deja cu ochii pe el. Între timp, internaţionalul U-19 va învăţa să danseze pe muzica lui Michael Jackson de la Weston McKennie. Primul american transferat de Juventus face senzaţie în mediul online pe muzica fostului star pop.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele