Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

VIDEO | Rajko Rep, primul marcator din Casa Liga 1 2021/2022. Slovenul a avut nevoie de 11 minute pentru a înscrie la debutul în fotbalul românesc

Superliga Publicat pe 16 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20296992/1/rr2.png


Mijlocaşul sloven Rajko Rep (31 de ani) a devenit, vineri seară, primul marcator în noul sezon din Casa Liga 1, punctând pentru gazde în minutul 56 al meciului dintre Sepsi OSK şi Academica Clinceni, transmis de Look Sport cu începere de la ora 18:30.
 
Introdus la pauză de Leo Grozavu în locul lui Adnan Aganovic, Rep a avut nevoie de doar 11 minute în fotbalul românesc pentru a-şi trece în CV primul său gol în calitate de jucător al lui Sepsi. Şi a făcut-o cu stil!
 
În minutul 55, gazdele au obţinut o lovitură liberă periculoasă de la marginea careului advers, după un fault al lui Bilali, iar Rep şi-a asumat responsabilitatea executării fazei fixe. A şutat tare, mingea a fost deviată de Vanzo, aflat în zid, iar Păun, portarul Academicii Clinceni, a rămas fără replică la şutul în forţă al slovenului.

 
A fost, aşadar, primul gol marcat în sezonul 2021/2022 din Casa Liga 1, după ce FC Botoşani şi FCSB au terminat la egalitate, 0-0, joi seară, în partida de debut în care golgheterul Florin Tănase a ratat un penalty în partea a doua a meciului.
 
Fotbalist cu cinci selecţii în naţionala Sloveniei, pentru care a debutat în noiembrie 2019, Rep a ajuns la Sepsi OSK în această vară, după ce şi-a reziliat contractul cu austriecii de la TSV Hartberg.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele