Ultima oră
Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor
Belinda Bencic a devenit mamă Belinda Bencic a devenit mamă
VIDEO | Farul - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside la gazde VIDEO | Farul - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside la gazde
Surpriza lui Bogdan Lobonţ pentru duelul cu Farul. Un jucător cheie e pe bancă Surpriza lui Bogdan Lobonţ pentru duelul cu Farul. Un jucător cheie e pe bancă
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0. ”Şepcile roşii” îşi asigură liniştea VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0. ”Şepcile roşii” îşi asigură liniştea
România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin

VIDEO | Rangers, tot mai aproape de câştigarea titlului! Ianis Hagi: "Trebuie să păstrăm aceeaşi mentalitate pe care am avut-o tot sezonul"

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20033691/1/ianis.jpg

Glasgow Rangers are un avans de 15 puncte faţă de marea rivală Celtic în fruntea clasamentului din Scoţia. Echipa pregătită de către Steven Gerrard ar putea să celebreze câştigarea titlului chiar după derby-ul ‘Old Firm’ din 21 martie. Ianis Hagi a oferit un interviu amplu pentru site-ul oficial al clubului, în care vorbeşte despre atmosfera la echipă.

Ianis Hagi (22 de ani) a reuşit 6 goluri şi 11 pase decisive în acest sezon pentru Rangers.

Rangers are un parcurs fabulos în acest sezon, fiind singura echipă neînvinsă după 30 de meciuri. Rangers n-a mai câştigat campionatul din 2011.

Meciul Livingston – Rangers, de miercuri, 3 martie, poate fi văzut în exclusivitate pe Look Sport, de la ora 20:00.

"Există multă emoţie, dar trebuie să ne păstrăm aceeaşi mentalitate pe care am avut-o tot sezonul. Concentrarea noastră este acum pe meciul cu Livingston şi să ne facem treaba acolo. Cred că toate lumea ştie în ce poziţie ne aflăm, cât de aproape suntem să obţinem ceva măreţ, dar mentalitatea noastră de la începutul sezonului a fost să jucăm cât de bine putem şi să câştigăm fiecare meci.

Când eşti fericit dai totul pe teren, iar eu mă bucur de fotbal cu cât ne apropiem de finalul sezonului. Partidele cu multă presiune reprezintă genul de fotbal pe care îl iubesc. Iar echipa a jucat foarte bine până acum.

Într-un sezon, nu poţi câştiga mereu cu 3, 4, 5-0. Vor fi mereu meciuri dificile, dar totul se rezumă la a câştiga cu 1-0 şi a-ţi face treaba. Cel mai important lucru e de fiecare dată să iei cele trei puncte.

Toţi jucătorii de atac suntem diferiţi, iar acest lucru ne face să fim imprevizibili şi dorim să construim pe performanţele europene când echipa are nevoie de noi. Suntem diferiţi, dar ne înţelegem foarte bine cu antrenorul.

S-a văzut mentalitatea noastră şi în Europa League, nu contează contra cui jucăm, mergem la victorie. Staff-ul pregăteşte jocul, iar noi vor fi gata de meci", a spus Ianis Hagi, într-un interviu pentru club.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele