Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

VIDEO Rangers, victorie la limită în prima etapă din Scoţia. Ianis Hagi, moment de sclipire la unicul gol

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19438399/3/hagiii.jpg

Glasgow Rangers a început cu dreptul noul sezon din Scoţia, după victoria din deplasare, de la Aberden, cu scorul de 1-0.

Ianis Hagi a fost titular şi a bifat 76 de minute. Internaţionalul român a fost decisiv la golul marcat de Kent, în minutul 21. Mijlocaşul a lăsat mingea inteligent să treacă la mijlocul terenului, iar formaţia sa a plecat pe contraatacul, care a fost suficient pentru victorie.

Astfel, Rangers este pe primul loc, fiind singurul meci încheiat din prima etapă. Campionatul Scoţiei are 12 echipe din acest sezon, în loc de 10, federaţia a stabilit ca din cauza pandemiei să nu retrogradeze nimeni, iar primele două echipe din eşalonul secund să promoveze.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri