Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

VIDEO | Rangers, victorie la scor în campionatul Scoţiei! Introdus pe final, Ianis Hagi a oferit o pasă de gol

Stranieri Publicat pe 27 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19494386/1/ianis.jpg

Rangers FC a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-1 (3-0), formaţia Motherwell, în etapa a noua din campionatul Scoţiei.

Ianis Hagi a fost lăsat pe banca de rezerve de către Steven Gerrard, însă internaţionalul român a intrat în ultimul sfert de oră al întâlnirii şi a pasat decisiv la golul de 5-0, marcat de Cedric Itten, în minutul 80. Românul a atins mingea cu capul după un corner, iar balonul a ajuns la Itten, care a înscris.

 

 

Acelaşi Itten înscrisese şi pentru 4-0, cu cinci minute mai devreme. James Tavernier a reuşit şi el o dublă din penalty (12, 37), iar Jordan Jones (29) a marcat punctat, de asemenea, pentru Rangers.

Scorul final a fost stabilit în minutul 87, în urma autogolului lui George Edmundson.

În urma acestui succes, Rangers acumulează 23 de puncte şi se distanţează la patru puncte de marea rivală Celtic în fruntea clasamentului. Celtic primeşte, de la ora 17:00, vizita lui Hibernian, a treia clasată. În plus, campioana en titre a Scoţiei mai are de recuperat şi o restanţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele