Ultima oră
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie

VIDEO | Rapid, 6/6 la revenirea în Casa Liga 1. Dragoş Grigore: "Formăm un grup foarte frumos!"

Superliga Publicat pe 23 iul 2021
mail-share icon Email


Rapid a început perfect noul sezon, 1-0 cu Chindia şi 2-0 cu Mioveni, vineri seară, iar Dragoş Grigore, marcatorul primului gol, a avut un discurs echilibrat, în care a pus accentul pe puterea grupului format de Mihai Iosif în Giuleşti.
Chiar dacă consideră că echipa sa s-a retras cam mult după golul de 1-0, Grigore e mulţumit de startul bun, care a făcut din Rapid primul lider solitar din Casa Liga 1 2021/2022:
 
"Aş vrea să-mi felicit colegii, am luptat până la final şi am marcat golul doi. Sincer, ne-am retras cam mult în a doua repriză, ne-am lăsat dominaţi, însă ne bucurăm că am câştigat. Era important să continuăm cu o victorie. Ne bucurăm că am câştigat aceste două meciuri, chiar dacă întâlneam alte echipe la început venea şi momentul să jucăm cu Chindia şi Mioveni. Ne aşteaptă meciuri foarte grele de acum încolo, trebuie să lucrăm în coninuare şi să rămânem cu picioarele pe pământ.
 
În momentul de faţă defensiva arată bine. Poate au fost şi momente bune, dar am ieşit cu bine şi ne dă încredere pentru viitor. Pentru mine personal sunt mai importante victoria şi jocul colectiv, dar e o satisfacţie în plus când reuşeşti să înscrii. Formăm un grup foarte frumos, sperăm să rămânem la fel în continuare şi să ne facem fericiţi pe noi şi pe suporterii care sunt alături de noi", a declarat Dragoş Grigore, la finalul meciului.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele