Ultima oră
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării
Flavius Stoican a semnat! Flavius Stoican a semnat!

VIDEO | Rapid – FC ”U” Craiova 0-0. Egal animat la Mioveni, cu multe ocazii şi nervi pe final

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 1 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20450247/1/dinamo-bucuresti-rapid-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-23-10-2021-2.jpg

Rapid şi FC U Craiova 1948 au terminat la egalitate, 0-0, ultimul meci al etapei a 14-a din Casa Liga 1. La Mioveni s-a jucat un fotbal cu un ritm un, pe contre şi cu multe ocazii, dar cei doi portari au prins o zi foarte bună.
 
Alami (3) a ratat prima ocazie, Buşu (6) a respins o centrare excelentă a lui Crepulja, apoi Baeten (12) nu a putut fructifica centrarea puternică a lui Asamoah. A urmat o ocazie mare a lui Sefer, care a ţintit bara cu un şut superb de la 25 de metri şi una a lui Albu (21), iar tabela a arătat un 0-0 la pauză, cu un mare plus pentru rapidişti.
 
Repriza secundă a început cu o dublă ocazie ratată de Bălan şi Ioniţă (49), pentru ca mai apoi Sefer (67) să-l întindă serios pe Mogoşanu. Marea şansă a oltenilor a venit în minutul 70, când Campagno a reluat din apropiere, dar Horaţiu Moldovan s-a întins incredibil şi a salvat în ultimul moment. A urmat o ceartă între Săpunaru şi oamenii din conducerea oltenilor, aflaţi în tribune, iar ritmul meciului a scăzut şi partida a curs spre un 0-0 care lasă impresia că Rapidul merita mai mult.
 
După 0-0 la Mioveni, Rapid a ajuns la 23 de puncte, la egalitate cu UTA, suficient pentru ultimul loc de play-off, al şaselea. FC U Craiova a urcat pe locul al 12-lea, cu 13 puncte.

Rapid - FC U Craiova 0-0

  • RAPID: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Junior Morais - Al. Albu, Crepulja - Sefer, Alami (Al. Ioniţă II), Stahl (R. Ilie 61) - Ad. Bălan (Marzouk 86)
  • REZERVE: Drăghia, Dandea, Moise,  Florică, Pănoiu,, Demci
  •  
  • FCU CRAIOVA: Mogoşanu - R. Negru, Diallo (Gajic 52), Huyghebaert, Buşu - Asamoah, Dr. Albu - Sidibe, Baeten (Ondaan 60), Raicea - Compagno
  • REZERVE: R. Popa, Van Durmen, Achim, Pop, Blidar, Marquet, Cl. Bălan
Minutul 73: Meciul e întrerupt preţ de câteva zeci de secunde pentru un conflict între oamenii din conducerea Craiovei, aflaţi în tribune, şi jucătorii Rapidului, în frunte cu Săpunaru.

Minutul 71: Ocazie imensă a oaspeţilor! Compagno pleacă de la limita ofsaid-ului la întâlnirea cu pasa superbă a lui Dragoş Albu, reia decent, dar Horaţiu Moldovan are o paradă de zile mari.



Minutul 67: Sefer trage puternic din lovitură liberă, dar Mogoşanu se întinde din nou şi respinge în corner.



Minutul 64: Ondaan bate bine o lovitură liberă de la 25 de metri, puţin peste poartă.

Minutul 56: Ioniţă trage puternic, pe jos, dar o face pe direcţia lui Mogoşanu.

Minutul 51: Bălan încearcă o foarfecă de efect, însă ratează poarta.



Minutul 49: Dublă ocazie a Rapidului! Lansat de Ioniţă, Bălan trage tare pe colţul scurt, Mogoşanu respinge, apoi mingea ajunge la Ioniţă, care o trimite din prima, cu exteriorul, pe lângă poartă.



Minutul 46: Repriza a doua începe cu Alex Ioniţă II în locul lui Alami.

Minutul 45: Sefer trage din nou din afara careului, de data aceasta la colţul scurt, dar Mogoşanu nu are probleme.

Minutul 35: Ritmul bun din start şi jocul pe contre au dispărut. Rapid are în continuare iniţiativa, dar Mogoşanu are parte de linişte.

Minutul 21: Albu preia o tentativă de şut a lui Albu, trimite rapid spre poartă, însă Mogoşanu se întinde şi respinge. Start foarte bun al giuleştenilor, care continuă să pună presiune.



Minutul 19: BARĂ RAPID! Şutul superb al lui Sefer, de la 30 de metri, loveşte vinclul porţii lui Mogoşanu. Putea fi o reuşită de geniu!



Minutul 14: Stahl îl lansează perfect pe Adrian Bălan, atacantul trage ciudat, iar Mogoşanu e nevoit să respingă în corner.



Minutul 12: Prima şansă a oltenilor. Asamoah centrează tare în careu, dar mingea e prea puternică pentru ca Baeten să poată face ceva.



Minutul 6: Crepulja îl devansează pe Negru şi pleacă pe un spaţiu liber, centrează în faţa porţii, dar Buşu are o intervenţie incredibilă şi evită un gol ca şi făcut.



Minutul 3: Ieşirea lui Mogoşanu pe centrare îi oferă lui Alami şansa unei bolte, dar africanul ratează cu mult ţinta.



20:30: Start joc la Mioveni!

După un început fulminant, rapidiştii au oprit motoarele şi au decăzut puternic. Obiectivul anunţat este evitarea retrogradării, dar cu siguranţă în acest moment, se gândesc intens la accederea în playoff. Pentru asta au nevoie neapărat de o victorie în faţa formaţiei lui Mititelu, fiind pe locul 7 acum, primul sub zona albastră, cu 22 de puncte. 

O victorie îi va urca peste Botoşani şi Voluntari, care au 24 de puncte. UTA este pe 6, cu 23 de puncte, iar la 17:30 au meci cu Chindia. Tot pe Look Sport se vede şi această întâlnire.

Oltenii au un parcurs sub aşteptări şi au nevoie să acumuleze puncte pentru a se salva de la retrogradare. Chiar dacă Adrian Mutu a fost demis, nu s-au schimbat prea multe lucruri nici cu Flavius Stoican. În etapa precedentă au înregistrat un succes cu Gaz Metan, 2-0.

FC ”U” Craiova se află pe 12 în Casa Liga 1, cu 12 puncte adunate, iar un eventual uscces îi poate urca până pe poziţia 10. 

Rapid - FCU Craiova 1948, echipe probabile:

  • RAPID: 31. H. Moldovan - 77. Belu, 22. Săpunaru, 27. Dr. Grigore, 11. J. Morais - 4. Crepulja, 23. Albu - 7. Sefer, 10. R. Ilie, 94. Hlistei - 9. Ad. Bălan 
  • FC U CRAIOVA 1948: 31. R. Popa - 2. R. Negru, 13. Diallo, 25. Gajici, 5. Huyghebaert - 24. Baeten, 77. Asamoah, 30. Van Durmen - 51. Sidibe, 9. Cl. Bălan, 88. Marquet

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele