Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Rapid - Gaz Metan 1-2! Giuleştenii ajung la a doua înfrângere în ultimele trei meciuri şi riscă să piardă locul 2

Rapid Publicat pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20394403/4/rapid-bucuresti-gaz-metan-medias-liga-1-casa-pariurilor-17-09-2021.jpg

Formaţia Rapid a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a IX-a a Ligii I.

Pentru Rapid a marcat Albu 10', iar pentru Gaz Metan au înscris Yuri 7' şi Morar 79'.

Rapid:: Moldovan - Belu, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais - Crepulja, Albu, Ilie (Sefer 56')- Carnat (Hiistei 77'), Marzouk (Bălan 56'), Stahl (Alaimi 57'). Antrenor: Mihai Iosif

Gaz Metan Mediaş: Vâlceanu - De Moura, Matricardi, Yuri, Trif (Velisar 75') -  Alceus, Francisco Júnior (Filip 82') - Horşia (Iancu 66'), Deaconu, Grădinaru (Chamed 75')- Irobiso (Morar 65'). Antrenor: Ilie Poenaru

Cartonaşe galbene; Morais 14', Albu 78', Săunaru 90'+4 / Deaconu 8', Morar 90'+1

Arbitri: Lucian Ruşandu - Imre-Laslo Bucsi, Stelian Slabu - George  Găman

Observator: Augstus Constantin.

Rapid – Gaz Metan Mediaş 1-2 (Albu 10 / Yuri 7, Morar 76), ACUM, la Look Sport+

Echipele de start:

  • Rapid: H. Moldovan - Belu, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais - Crepulja, Albu, Ilie - Carnat, Marzouk, Stahl
  • Rezerve: Drăghia, Goge, Dandea, Pănoiu, Sefer, Alami, Hlistei, Bălan, Moise
  • Antrenor: Mihai Iosif
  •  
  • Gaz Metan: Vâlceanu - De Moura, Matricardi, Yuri, Trif - Alceus, Francisco Júnior - Horşia, Deaconu, Grădinaru - Irobiso
  • Rezerve: Buzbuchi, Velisar, Horj, Filip, Lixandru, Iancu, Chamed, Morar, Sarr
  • Antrenor: Ilie Poenaru

Min. 90 + 8: Fluier final! Gaz Metan Mediaş învinge Rapid cu 2-1 pe Arena Naţională. 

Min. 76: GOL Gaz Metan Mediaş! Morar scapă singur cu Moldovan şi îl lobează elegant, trimiţând astfel balonul în poartă. Rapidiştii au cerut ofsaid.

 

Min. 10: GOL Rapid! Albu aduce egalarea pentru giuleşteni din lovitură liberă, profitând de o gaură uriaşă în zidul medieşenilor provocată de Ronaldo Deaconu. 

Min. 7: GOL Gaz Metan! Ronaldo Deaconu centrează din corner, Yuri se desprinde de lângă Dragoş Grigore şi reia cu capul imparabil pentru Horaţiu Moldovan. 

Min. 1: A început meciul!


Rapid – Gaz Metan Mediaş se joacă în această seară, de la ora 21:00, pe Look Sport +. Giuleştenii vin după două meciuri fără victorie, iar oaspeţii după şapte.

Rapid a început excelent campionatul din Casa Liga 1, dar înaintea partidei cu Mediaş, din etapa a 9-a, nu o duce foarte bine, pentru că a luat doar două puncte în ultimele două runde. A pierdut cu Universitatea Craiova, cu 1-2, şi a făcut 2-2 pe terenul echipei UTA. Înaintea startului etapei, Rapid e pe locul 2, cu 17 puncte.

Gaz Metan Mediaş e pe penultimul loc în clasament, 15, cu 4 puncte. Singurul succes a venit în prima etapă, 1-0 cu CS Mioveni dar acum are cinci eşecuri la rând. Sub ea se află doar Academica Clinceni, 2 puncte.

Rapid şi Mediaş au disputat un meci amical în  iulie, iar Gaz Metan s-a impus cu 2-1.

Echipele probabile în meciul din această seară:

  • Rapid: Moldovan – Goge, Săpunaru, Grigore, Junior Maranhao – Canat, Albu, Dandea, Sefer – Bălan, Hlistei.
  • Mediaş: Vâlceanu – Moura, Matricardi, Yuri, Trif – Iancu, Filip, Deaconu – Morar, Sarr, Grădinaru.

Ioniţă, tot mai aproape de Rapid

Alexandru Ioniţă se poate întoarce liniştit acasă acum, după ce a rezilitat contractul cu CFR Cluj. Mijlocaşul de 26 de ani a declarat că este pregătit să revină la Rapid, dar cu toate acestea totul depinde de oferta giuleştenilor, dacă îi vor trimite un contract sau nu.

Şansele ca Ioniţă să ajungă la Rapid sunt foarte mari, după cum a declarat patronul giuleştenilor, Victor Angelescu.

Are uşile deschise la noi şi o să avem discuţia decisivă luni sau marţi. Să vedem în ce condiţii vine la Rapid. Nu am avut timp, pentru că am fost prinşi cu meciul de la Arad. A fost şi Daniel Niculae plecat acolo.

A rămas ca săptămâna viitoare să ne vedem cu el. Eu zic că da (n.r. sunt şanse mari să revină la Rapid)”, a declarat Victor Angelescu zilele trecute.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele