Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

VIDEO | RAPID, UMILITĂ DE ULTIMA CLASATĂ DIN LIGA SECUNDĂ! JUCĂTORII AU FOST APOSTROFAŢI DE FANI

Liga II Publicat pe 3 nov 2019
mail-share icon Email

Considerată una dintre principalele favorite la promovare, Rapid pierde teren şi se îndepărtează de podiumul ligii secunde. Giuleştenii au pierdut azi în faţa ultimei clasate, Sportul Snagov, 2-3. În direct pe Look Plus, Poştoarcă a dezgheţat tabela în minutul 19, iar colegul său, Iulian Roşu, a dus scorul la 2-0 în favoare gazdelor, cu două minute înainte de pauză.

Muştruluiţi la cabine de Daniel Pancu, rapidiştii au mizat totul pe cartea atacului, iar Roskopf a redus din diferenţă la 3 minute de la reluare. Se părea că Rapid va găsi antidotul la jocul gazdelor, dar n-a fost deloc aşa. Cu 10 minute înainte de final, Roşu a reuşit „dubla”, iar zarurile erau arucate. Golul marcat de Roskopf, care a reuşit şi el o „dublă” a venit tardiv şi astfel Rapid pierde pe terenul ultimei clasate.

După acest eşec, „vişiniii” se află pe locul 5 cu 21 de puncte, în timp ce Sportul Snagov urcă două poziţii, profitând şi de retragerea celor de la Daco-Getica. Snagov a acumulat 8 puncte şi se află acum pe locul 18.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele