Ultima oră
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale

VIDEO | Rapidiştii s-au reunit după vacanţă. Nicolae Grigore îl vrea alături pe Marius Şumudică

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 11 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19873371/1/rapid-antrenament.jpg

Lotul Rapidului s-a reunit astăzi după o pauză de o lună, pentru a pregăti a doua parte din sezonul 2020-2021 al Ligii a 2-a. Antrenorul Nicolae Grigore a avut la dispoziţie 29 de jucători şi a vorbit despre posibilitatea ca Marius Şumudică să se alăture proiectului ‘alb-vişiniilor’.

Rapid se va antrena în perioada următoare în Bucureşti, urmând a merge într-un cantonament de 10 zile la Snagov, începând din 25 ianuarie, şi va disputa cel puţin şase jocuri amicale, primii trei adversari fiind deja stabilţi, AFC Odorheiu Secuiesc (16 ianuarie), Progresul Spartac (23 ianuarie) şi Universitatea Cluj (27 ianuarie).

Primul meci oficial este programat pentru finalul lunii februarie, când Rapid va primi vizita Ripensiei Timişoara, în etapa a 16-a a ligii secunde. Rapid ocupă locul trei în clasament, la patru puncte de liderul FC U Craiova.

"S-au făcut transferuri foarte bune, jucători pe care eu i-am dorit foarte mult, au venit jucători cu experienţă, au venit şi jucători tineri. Din punctul meu de vedere, ne-am întărit. Consider că avem şanse la promovare, că avem prima şansă mi-e greu să estimez în momentul ăsta. E o situaţie şi pentru competiţie pentru tot ce înseamnă această pandemie, cu jucători care pot să se infecteze şi pot să piardă două săptămâni. Am văzut echipe care au avut astfel de căderi.

Am văzut ce s-a întâmplat, îmi pare rău de situaţia lui Şumi, totuşi cred că vedem cum a fost tratat în Turcia, cred că ar trebui să fim puţin mai uniţi noi românii faţă de reacţiile care sunt în jurul nostru.

Legat de Şumi, sincer m-aş bucura să poată să vină şi să ajute, cu siguranţă ceea ce poate Şumi în momentul ăsta şi ar putea să aducă ar fi un mare plus. La Rapid nu se ţine cont de o persoană, oricine ar putea să vină să asigure promovarea va fi bine primit de orice rapidist şi inclusiv şi de mine. Şumi are o anumit cotă şi sunt convins că va merge la o echipă puternică.

Îl aşteptăm cu mare drag pentru că Şumi, totuşi reprezintă ceva pentru clubul ăsta, este în momentul ăsta unul dintre, şi nu ne ferim de cuvinte, unul dintre antrenorii foarte buni ai României, este rapidist, cu atât mai mult oricând va dori să vină, eu din orice postură îl voi primi cu braţele deschise", a spus Nicolae Grigore.

Lotul Rapidului:

PORTARI: Virgil Drăghia, Horaţiu Moldovan, Harrison Devenish-Mears, Valentin Mărgărit

FUNDAŞI: Ionuţ Voicu, Mircea Leasă, Anestis Nastos, Cristian Ignat, Alexandru Dandea, Radu Crişan, Alexandru Catrici, Luca Florică, Enrichi Finica, Lucian Goge, Alexandru Săbăngeanu (în probe)

MIJLOCAŞI: Amir Jorza, Rareş Lazăr, Bogdan Barbu, Ştefan Pănoiu, Octavian Ursu, Antonio Sefer, Marian Drăghiceanu, Rareş Ilie, Cătălin Hlistei, Daniel Benzar, Alin Fică

ATACANŢI: Alexandru Ioniţă I, Emmanuel Ernest, Adrian Bălan

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele