Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Rapidul a oprit în gara Slatina şi a plecat cu trei puncte uşoare: 3-0 cu CSM şi Iencsi ajunge la nouă puncte din nouă

Liga II Publicat pe 12 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19478644/5/rapid.jpg


Rapid continuă startul perfect de sezon. Sâmbătă, giuleştenii au câştigat fără emoţii la Slatina, 3-0 cu CSM, după golul lui Radu Crişan şi penalty-urile transformate de Hlistei şi Drăghiceanu.
 
Deplasarea Rapidului la Slatina a început în trombă, cu o "bombă" a lui Antonio Sefer care a aterizat dincolo de linia porţii, dar arbitrul Flueran nu a văzut golul. Nu a contat pentru echipa lui Iencsi, care a deschis oricum rapid scorul, în minutul 13, prin fundaşul central Radu Crişan, plasat perfect la o centrare a lui Hlistei. În minutul 38, Demici, împrumutat de la Rapid, l-a faultat în careu pe Drăghiceanu, mingea a ajuns pe punctul cu var, iar Hlistei a transformat, chiar dacă Nicuşor Grecu a ghicit colţul.



Rapid, maximum de puncte şi patru penalty-uri primite în trei etape

Fostul rapidist Mihai Ianovschi nu a găsit soluţiile nici în repriza a doua, iar Rapidul şi-a văzut liniştit de treabă. În minutul 64, giuleştenii au beneficiat de al patrulea penalty al sezonului, după un fault la Pop, iar Hlistei l-a lăsat pe Drăghinceanu să execute. Fără emoţii, 3-0 şi meciul e jucat!



 
După 3-1 la Viitorul Pandurii, 2-1 cu Pandurii Târgu Jiu şi 3-0 la Slatina, Rapid are maximum de puncte după trei etape şi golaveraj 8-2. Celelalte două echipe care pot atinge această performanţă sunt Dunărea Călăraşi, care înfruntă sâmbătă FC U Craiova, şi Farul, programată luni, la Timişoara.

CSM Slatina - Rapid 0-3 (Crişan 13, Hlistei pen. 34, Drăghiceanu pen. 64)

  • CSM Slatina: Nic. Grecu (cpt.) – Iana, Cotigă, M. Manea, Demici (Rogoveanu 46′) – Dorin Toma (R. Neacşulescu 71′), Ov. Popescu, Oprescu (Ceapă 71′), Deta – Ianis Stoica, Vlada (Vas. Gheorghe 46′)
  • Rezerve: Velcu – Bodri, Cr. Preda, C-tin. Radu, M. Grigore
  • Antrenor: Mihai Ianovschi
  •  
  • Rapid: Drăghia – I. Voicu (cpt.), R. Crişan, Bg. Manole, Goge – Sefer (Fica 60′), R. Lazăr (R. Costin 72′), Pănoiu – Drăghiceanu, Ţîră (Al. Pop 60′), Hlistei (D. Benzar 72′)
  • Rezerve: Tătaru – Mocioacă, , R. Ilie, Al. Dulca, Jorza
  • Antrenor: Adrian Iencsi

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele