Ultima oră
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”

VIDEO | Raul Rusescu, prezentat la Clinceni! Ilie Poenaru: "E la un nivel bun de joc"

Academica Clinceni Publicat pe 19 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19518536/2/rusescu.jpg

Atacantul Raul Rusescu (32 de ani) a fost prezentat oficial în tricoul echipei Academica Clinceni. Rusescu poate să joace în această seară împotriva fostei sale echipe, FCSB, în ultimul meci din etapa a şaptea din Liga 1. Antrenorul ilfovenilor, Ilie Poenaru, a dezvăluit că Rusescu este într-o condiţie fizică bună.

  • Raul Rusescu a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu Academica Clinceni şi are şanse mari să joace în meciul cu FCSB, programat astăzi, de la ora 21:00, LIVE pe Look Sport +. Cele mai importante faze din meci vor putea fi văzute pe site-ul looksport.ro.

În sezonul precedent, Raul Rusescu a evoluat la echipa turcă de ligă secundă Giresunspor, pentru care a jucat în 30 de meciuri şi a marcat 12 goluri. 

Atacantul de 32 de ani are în palmares trei titluri de campion al României (unul cu Unirea Urziceni şi două cu FCSB), un trofeu al Cupei României şi unul al Cupei Ligii. Rusescu a fost desemnat jucătorul anului în 2012 şi a fost cel mai bun marcator din Liga 1 în sezonul 2012-2013. 

Raul Rusescu a mai jucat pentru echipele Sevilla, Sporting Braga şi Ankaraspor. În palmaresul lui se regăseşte şi trofeul UEFA Europa League.

"Nu am fost eu factorul principal care a reuşit să-l convingă. Anumiţi jucători din lotul nostru l-au convins, cât şi oameni de la noi din conducere. Bineînţeles, şi eu l-am dorit, am cerut conducerii să facă tot ce e posibil ca să-l aducă. Avem nevoie de un jucător ca Raul Rusescu.

La momentul actual, nu poate să joace un meci întreg. Depinde cum se desfăşoară meciul, dacă are un ritm foarte bun.

A venit cu un nivel bun de pregătire, iar în perioada asta de pauză a reuşit să mai acumuleze. Eu zic că e la un nivel bun de joc", a spus Ilie Poenaru, antrenorul Academicii Clinceni.

La nivel internaţional, Raul Rusescu a jucat în Liga Campionilor cu Unirea Urziceni, iar în Europa League cu Unirea Urziceni, FCSB şi Ankaraspor. Pentru echipa naţională a României a evoluat în 12 meciuri.

mail-share icon Email
viewscnt