Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider

VIDEO | RĂZBUNAREA „FIILOR RISIPITORI”. ALIBEC, BUDESCU ŞI ENACHE AU FĂCUT INSTRUCŢIE CU FCSB

Uncategorized Publicat pe 23 nov 2019
mail-share icon Email

Astra a reuşit să dea lovitura pe Arena Naţională, 3-1 cu FCSB, după un meci spectaculos. Cu Alibec, Budescu şi Enache în rolurile principale, toţi trecuţi pe la FCSB, „astralii” au făcut instrcuţie cu echipa bucureşteană şi au reuşit surpriza rundei.

În direct pe Look Plus, FCSB a început mai bine, iar la prima fază închegată, în minutul 18, a reuşit să şi marcheze. Comana trimis spre poarta lui Lazăr, iar goalkeeperul giurgiuvenilor a scăpat mingea în bară, de unde aceasta a ricoşat la Gnohere, astfel că fotbalistul celor de la FCSB a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

Acelaşi Gnohere a ratat desprinderea pe tabelă, doar 5 minute mai târziu, pentru ca, în replică, în minutul 27, Astra să rateze o ocazie monumentală prin Alibec. Rămas singur cu Bălgrădean, după o pasă de la Budescu, acesta l-a făcut mare pe portarul gazdelor. Un minut mai târziu, oaspeţii au trecut din nou pe lângă gol, însă Răduţ a trimis peste poartă la pasa lui Budescu.

Şi totuşi, giurgiuvenii au reuşit să egaleze, în minutul 30, când Budescu l=a văzut din nou excelent pe Alibec, iar acesta a marcat pentru 1-1.

După pauză, Astra a marcat din nou,, la exact un sfert de oră de la reluarea jocului. Mingea a circulat pe traseul clasic, Budescu-Alibec, iar ultimul l-a executat pe Bălgrădean.

FCSB a răspuns prin Man, însă şutul atacantului gazdelor a fost parat de Lazăr, care şi-a răscumpărat în mare măsură eroarea de la faza golului. Iar acelaşi Lazăr avea să-l accidenteze grav, involuntar, pe Gnohere, în minutul 81, la o fază la care a boxat mingea, dar l-a lovit şi pe fotbalistul echipei patronate de Gigi Becali. Edi Gnohere a fost luat de o Ambulanţă şi dus la spital de urgenţă.

FCSB a încercat în contiunuare să restabilească egalitatea pe tabelă, fără niciun efect. Mai mult, Astra a lovit din nou, în minutele suplimentare, când Enache a închis tabela, la 3-1 pentru echipa din Giurgiu.

După acest rezultat, Astra face 31 de puncte şi urcă până pe locul secund, la numai trei puncte în spatele liderului CFR Cluj. De cealaltă parte, FCSB rămâne pe locul 5 cu 27 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele