Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Răzvan Lucescu şi-a setat obiectivele la PAOK Salonic. ”Am petrecut cei mai frumoşi ani din viaţă, doi ani extraordinari, şi asta m-a făcut să mă întorc”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 5 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20232812/1/lucescu-1111.jpg

Răzvan Lucescu a revenit pentru câteva zile în România, iar la aeroport a oferit câteva declaraţii despre al doilea periplu pe banca celor de la PAOK Salonic. Tehnicianul are ambiţii mari la eleni.

"E o altă aventură, a contat foarte mult că acolo am petrecut cei mai frumoşi ani din viaţă, doi ani extraordinari, şi asta m-a făcut să mă întorc. Atmosfera de care am avut parte acum a fost echilibru şi căldură. Lumea aşteaptă să câştigăm, ăsta e scopul nostru. A fost cea mai lungă conferinţă de presă din viaţa mea, nu a fost simplu.

Am făcut publică clauza din partea mea către club, dar nu gândesc aşa. Vreau să stau cât mai mult şi să avem rezultate. Îmi doresc să am trei ani de succese. Obiective sunt: campionatul, eventul, grupele Europa Conference League. Trebuie să câştigăm campionatul pentru Champions League. Sunt un antrenor care întotdeauna a lucrat cu ceea ce a găsit.

Dacă e loc de îmbunătăţire, foarte bine, dacă nu, sunt obligat să dau acestui grup o valoare mai mare şi încredere. A fost o decizie de suflet. Când am plecat de la Rapid, eram câştigător de Cupa României şi sfert finalist în Cupa UEFA şi am plecat la locul 11 în liga a doua. Eu nu fac alegerile cu o strategie anume, ci emoţional",
a explicat tehnicianul.

Prima mutare a lui Răzvan Lucescu la PAOK: un jucător pe care Chelsea a plătit 26 de milioane de euro

Este vorba despre Abdul Baba Rahman, fundaş stânga în vârstă de 26 de ani care aparţine de Chelsea şi care în sezonul proaspăt încheiat a jucat la PAOK sub formă de împrumut. Grecii sunt mulţumiţi de modul în care s-a comportat apărătorul lateral, care a fost folosit în 17 meciuri, iar acum încearcă să găsească soluţia potrivită pentru a-l păstra la club: fie un transfer definitiv, în funcţie de banii ceruţi de Chelsea, fie un împrumut pe încă un sezon. Ce e clar e că Rahman nu are şanse să joace titular la echipa lui Thomas Tuchel, iar o revenire la Chelsea e exclusă din start.
 
2,5 milioane de euro valorează Rahman, care a ajuns la Chelsea în 2016, de la Augsburg, pentru 26 de milioane de euro. Nu s-a impus la Londra şi a fost împrumutat la mai multe cluburi, iar contractul cu gruparea engleză îi expiră în 2022.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri