Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Răzvan Stanca, surprins total de decizia luată de Kayseri în privinţa lui Dan Petrescu: "Nu-mi explic! Probabil sunt disperaţi"

Fotbal Internațional Publicat pe 24 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20006552/1/razvan-stanca-2.jpg

Răzvan Stanca (41 de ani) a comentat în direct la Look Sport LIVE demiterea lui Dan Petrescu de la Kayserispor, la nici două luni după ce semnase cu formaţia din prima ligă a Turciei.

Fostul portar spune că decizia turcilor l-a luat prin surprindere şi o cataloghează drept inexplicabilă. Stanca a lucrat cu Dan Petrescu în perioada în care juca la Sportul Studenţesc şi a vorbit la superlativ despre "SuperDan".

"M-a surprins şi pe mine pentru că Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, care reuşeşte să-şi capaciteze jucătorii la maxim. Probabil însă că nu se pot face minuni peste noapte. Dan Petrescu e un antrenor care îşi face lotul de la început şi e greu să schimbi ceva atunci când preiei o echipă în plin campionat.

Din păcate, cei din conducere nu au mai avut răbdare probabil, sunt disperaţi şi vor  ... În mod normal trebuie să dai continuitate unui antrenor pe care îl aduci.

Am lucrat cu Dan Petrescu acum 16 ani, între timp s-a mai schimbat. Atunci era la începutul carierei... Abia debutase, venise în Liga 2. A plecat la Rapid, apoi s-a întors. Un antrenor dornic de afirmare. Cum era şi ca jucător, foarte ambiţios. Punea foarte mult accent pe faza de apărare şi văd ca a făcut acelaşi lucru şi la CFR şi la Kayseri. Din păcate, la Kayseri nu i-a reuşit"
, a declarat Răzvan Stanca la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.

Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi online, în fiecare dimineaţă, de la 10:15. De luni până vineri, Eduard Zelgin îţi aduce cele mai fresh informaţii din lumea sportului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri