Ultima oră
România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin
Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă” Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă”
VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”

VIDEO | Reacţia lui Banciu privind penalty-ul primit de Young Boys cu CFR Cluj: "Un pungaş de primă mână! Din cauza lui a fost introdus VAR-ul în Franţa"

Superliga Publicat pe 11 dec 2020
mail-share icon Email

Radu Banciu a comentat în cadrul emisiunii Fotbal All Inclusive penalty-ul controversată din care Youn Boys Berna a egalat în partida cu CFR Cluj, precizând că în niciun caz nu se impunea acordarea unei lovituri de 11 metri la acea fază.

Realizatorul TV a oferit detalii suplimentare despre centralul Benoît Bastien, care a avut probleme şi în Ligue 1.

"Ieşirea CFR-ului pe uşa din dos, într-un final dramatic cu Young Boys Berna, cum titram noi pe vremuri în ziarele pe care nu le publicam niciodată: Ce Dramă!

Nu trebuie să fim lingăi sau oportunişti: este o ratare a calificării absolut meritată. O echipă fără cap, fără coadă, care şi-a schimbat antrenorul în plină campanie europeană şi care a fost aseară la mâna lui monsieur Bastien, tovarăşului Bastien, pe care l-am anunţat ieri în emisiune ca să nu existe niciun dubiu. [...]

Elveţienii au revenit în atac, se intra în minutul 90 şi în urma acestei faze neanunţate de nimic practic, practic o centrare banală, monsieur Bastien şi-a amintit pe cine fluieră în acest meci şi a acordat penalty. Este o intrare la care nu se justifică acordarea unei lovituri de la 11 metri, chiar dacă Bălgrădean îl loveşte cu mâna, dar neintenţionat nu la modul de să-l omoare. El joacă mingea, clar. În urma protestelor portarul clujean e dat şi afară de escrocul de la centru.

Benoit Bastien este omul care a adus VAR-ul în Franţa! Din cauza lipsei sale de competenţe, francezii au făcut apel la VAR. El este cel care a arbitrat un Lyon - Marseille, pe vremea lui Bielsa. OM a marcat un gol valabil al lui Lucas Ocampos, pe care el nu l-a văzut. A ieşit un scandal cât casa pentru că Marseille ar fi câştigat campionatul dacă valida acel gol. Mingea a depăşit cu câţiva centimetri linia porţii, iar acela a fost momentul în care, la presiunea marilor cluburi, nu a lui PSG, a marilor cluburi franceze, s-a instituit VAR-ul.

[...] Monsieur Bastien din acest motiv arbitrează în cupele europene. Acum sper că îi convingem şi pe cei care nu credeau în astfel de teorii că nu arbitrezi niciodată la acest nivel dacă eşti un arbitru serios. S-a văzut ieri motivul pentru care acest arbitru de duzină a ajuns să facă şi el parte dintr-o brigadă europeană. Sigur că nu nenoroceşte meciurile din Champions League, dar a dat trei cartonaşe roşii, l-a eliminat şi pe Djokovic până la urmă... [...] Îl cunosc din campionatul Franţei mai bine decât oricine! Îl ştiu mai bine şi decât familia lui. Ştiu ce arbitrează. E un pungaş de primă mână şi s-a văzut aseară cum a arbitrat."
, a declarat Radu Banciu în cadrul emisunii Fotbal All Inclusive de pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele