Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

VIDEO ǀ Reacţia lui Dan Petrescu, cu privire la echipa naţională: ”Mulţumesc, seară bună!”

CFR Cluj Publicat pe 9 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20500278/1/dan-petrescu-1.jpg

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seară, după meciul cu Jablonec, scor 2-0, că partida a fost una perfectă, însă formaţia sa s-a trezit “cam târziu”. La final, Petrescu a fost întrebat dacă a fost contactat de Federaţia Română de Fotbal, având în vedere zvonurile cum că Mutu ar fi favorit pentru preluarea postului de selecţioner. “Ce treabă am eu la meciul ăsta cu întrebarea asta? Azi e 20 decembrie? Mulţumesc, seară bună!”, a reacţionat antrenorul.

Potrivit sport.ro, tehnicianul a avut o reacţie nervoasă la conferinţa de presă de după meci, deranjat de faptul că a trebuit să aştepte destul de mult după declaraţiile făcute de antrenorul celor de la Jablonec şi ale unuia dintre jucătorii formaţiei oaspete. 

"Ce am făcut mă? Stăm până mâine? N-am auzit în istoria fotbalului un jucător să fie la conferinţă, jur! Am stat aici jumătate de oră să aştept! De dimineaţă până seara muncesc, am şi eu nevoie de puţină pauză", a fost replica antrenorului campioanei României.

"Dacă nu era o victorie, era mare stres, de aceea am băgat ce mai bună echipă. Am întâlnit un adversar puternic, care s-ar fi bătut la titlu în Liga 1. Mâine trebuie să uităm, să ne gândim la meciul cu Mioveni", a mai afirmat Petrescu. 

CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0) echipa Jablonec, în ultima etapă a grupei D a Conference League. CFR a înregistrat următoarele rezultate în grupele Conference League: scor 0-1 în deplasare cu Jablonec, scor 1-1 acasă cu Randers, scor 0-1 acasă cu Alkmaar, scor 0-2 în deplasare cu Alkmaar, scor 1-2 în deplasare cu Randers şi scor 2-0 acasă cu Jablonec.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele