Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

VIDEO | Reacţia lui Edi Iordănescu despre dorinţa Gazului de a-l aduce pe Dusan Uhrin şi ce ultimatum le dă medieşenilor

Liga I Publicat pe 2 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19379327/1/uhrin1.jpg


Edward Iordănescu şi-a încheiat contractul cu Gaz Metan şi spune că mai aşteaptă o ofertă a trupei din Mediaş cel mult până pe 10 iunie, dar cere şi asigurări că va avea toate condiţiile să facă performanţă.

Oficialii Gazului par însă să privească spre alte variante de antrenor, iar cehul Dusan Uhrnin Jr. a fost contactat pentru a merge la Mediaş.

Edi Iordănescu spune că fostul tehnician al lui Dinamo i-a lăsat o impresie foarte bună şi e convins că ar lucra bine şi la Mediaş.

"Sincer, vă spun cu mâna pe inimă că dacă în prima parte a lunii iunie, mă refer în prima săptămână, în primele 10 zile... dacă lucrurile nu sunt clare, atunci cu tot regretul şi cu toată dorinţa mea de a avea continuitate, şansele vor merge către zero.

Până la urmă eu nu consider că am rămas dator cu nimic. Am venit şi am ridicat nivelul pretenţiilor, ne-am îndeplinit obiectivul şi am scris istorie pentru Gaz Metan.

Uhrin e un antrenor pe care îl apreciez foarte mult, care cred că a lăsat o impresie foarte bună în România şi care a lucrat în condiţii foarte grele la Dinamo. Gazul va avea de unde să aleagă
", a declarat Iordănescu pentru Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele