Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

VIDEO | Reacţia lui Radu Banciu după ce Messi a câştigat Balonul de Aur în faţa lui Lewandowski: "Spuneţi, bă, şi asta..."

Fotbal Internațional Publicat pe 30 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20486840/1/banciu2.jpg

Radu Banciu a comentat în stilul propriu decizia France Football de a-i acorda Balonul de Aur lui Lionel Messi pentru a şaptea oară în carieră, în cadrul ceremoniei ce a avut loc luni seară.

Messi l-a devansat pe Robert Lewandowski în prestigioasa anchetă derulată an de an de France Football, iar decizia a fost contestată de mulţi microbişti şi specialişti, în condiţiile în care atacantul polonez al lui Bayern Munchen vine după doi ani senzaţionali.

  • Fotbal All Inclusive e LIVE pe Look Sport+ şi www.PrimaPlay.ro, de luni până vineri, de la 17:00.

Iată cum a comentat Radu Banciu decizia:



"N-a făcut nimic Messi în Liga Campionilor, n-a făcut nimic la naţionala Argentinei... El era sculă cu Elche şi Levante, dădea câte opt (goluri). Acolo şi-a făcut cariera, doar nu în marile meciuri. Nu ţin minte în Liga Campionilor să fi făcut un meci mare Messi, cel puţin în ultimii şase ani.

A luat Baloanele de Aur pe ce juca cu Elche şi Levante, sau acum cu Ecuador şi Bolivia... A luat Balonul de Aur că cică le-a umplut plasa ălora... Da, dar asta după ce i-a luat vreo şase, şapte ani să treacă sucul de portocale dintr-o parte a Atlanticului în cealaltă.

Mai spuneţi, bă, şi asta: n-a făcut niciodată nimic la un Campionat Mondial! N-are niciun merit! N-a marcat niciodată într-un meci eliminatoriu de CM, o boabă... Dar aşa e făcută Planeta. Stătea ăla, Lewandowski... Lasă, bă, că la ce muiere ai ţie îţi trebuie de Champions League sau Balon de Aur? Poate să ţi-l dea muierea ta în fiecare seară, Balonul de Aur, acasă, în dormitor... Îţi trebuie ţie Balon de Aur pe hârtie!?",
a spus Banciu la Fotbal All Inclusive, pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri