Ultima oră
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”

VIDEO | Reacţia lui Steliano Filip, după eşecul lui Dinamo cu Clinceni: ”Mi-e ruşine”

Dinamo Publicat pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

Steliano Filip şi-a găsit cu greu cuvintele la finalul meciului cu Academica Clinceni, pierdut de Dinamo cu scorul de 0-1. Fundaşul a recunoscut că el şi colegii săi tot promit să scoată clubul din această situaţie, dar nu reuşesc asta. Dinamo se confruntă în continuare cu mari probleme, deşi sunt jucători experimentaţi în lot.

Steliano Filip a recunoscut că antrenorul Mircea Rednic i-a certat pe fotbalişti la finalul confruntării de la Giurgiu.

Sincer, îmi găsesc cu greu cuvintele... nu ştiu. O seară proastă din toate punctele de vedere. Cred că în ciuda rezultatului am controlat jocul. Am dus mingea în faţă, dar nu am reuşit să luăm nici măcar un punct.

E normal să ne certe antrenorul, noi intrăm pe teren şi e clar că nu e luciditate. Nu credeam că o să ajungem în situaţia asta. Asta e, nu mai e timp de pierdut. Mi-e şi ruşine, că am tot zis că trebuie să facem ceva, să ieşim de aici. Tot spunem că avem nevoie de victorie pentru a ieşit din situaţia asta şi nu facem asta.

Trebuie să o scoatem, eu încă mai cred în băieţi. Ştiu cât muncim, dar mai sunt puţine meciuri în 2021. Sper să obţinem puncte, pentru că e tragic în situaţia în care ne aflăm”, a declarat Steliano Filip.

Academica Clinceni, ultima clasată în Liga 1 Casa Pariurilor, a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, ocupanta penultimului loc, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Pentru Clinceni este primul succes din acest sezon. Golul a fost marcat de Patriche ’33.

Dinamo ocupă locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu 9 puncte (două victorii, trei remize, 13 înfrângeri), în timp ce Academica este pe ultima poziţie, cu 7 puncte (o victorie, patru remize, 13 înfrângeri). Lider este CFR Cluj, care are 45 de puncte şi este urmată pe podium de FCSB – 37 de puncte şi FC Voluntari – 29 de puncte. Primele trei clasate au câte 17 jocuri.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele