Ultima oră
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League

VIDEO | Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”

La Liga Publicat pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19630408/1/1093839732-jpg-0.jpg

Real Madrid a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Deportivo Alaves, într-un meci din etapa a XI-a a campionatului Spaniei.

Oaspeţii au marcat prin Lucas 5‘ (penalti) şi Joselu 49‘. Pentru Real Madrid a înscris Casemiro, în minutul 86.

Echipele de start:

  • Real Madrid: Courtois - Lucas, Varane, Nacho, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Asensio, Mariano, Hazard
  • Rezerve: Altube, Lunin, Isco, Mendy, Militao, Odegaard, Vinicius, Rodrygo
  • Alaves: Pacheco - Navarro, Laguardia, Lejeune, Duarte, Rioja - Jota, Battaglia, Pina - Joselu, Perez
  • Rezerve: Sivera, Aguirregabiria, Ely, Garcia, Guidetti, Lopez, Marin, Mendez, Tachi, Sainz, Deyverson, Tavares

Min. 90 + 6: Isco loveşte bara transversală la ultima fază a meciului printr-o execuţie superbă de la aproximativ 20 de metri. Imediat după, arbitrul a fluierat finalul meciului. Alaves a produs surpriza şi a învins-o pe Real Madrid, pe teren propriu, scor 1-2. 

Min. 86: GOOOOL Real Madrid! Casemiro reuşeşte să reducă din diferenţă pentru galactici, după un şut al lui Vinicius respins de Pacheco. Se anunţă un final încins pe Santiago Bernabeu. 

Min. 49: GOOOOL Alaves! Joselu profită de o greşeală încredibilă din partea portarului Thibaut Courtois

Min. 39: Pacheco reuşeşte o dublă paradă de senzaţie în faţa lui Toni Kroos, în situaţie de 1 vs 1. Scorul rămâne 0-1. 

Min. 5: GOOOOL Alaves! Lucas Perez deschide scorul pentru oaspeţi transformând fără emoţii penaltiul în faţa lui Courtois.

Min. 4: Alaves primeşte penalti după un henţ al lui Nacho.

Min. 1: A început meciul!

Real Madrid – Alaves se joacă sâmbătă, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport şi Look Sport 4K. ”Galacticii” încearcă să îşi revină în La Liga

Real Madrid şi Alaves se duelează sâmbătă, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport şi Look 4K. Fazele importante ale meciului din etapa a 11-a, din La Liga, vor fi redate în regim live video de către site-ul www.looksport.ro.

Real Madrid are parte de un sezon sub aşteptări, până acum, în competiţia internă. Campioana Spaniei ocupă doar locul patru, în Primera Division, după nouă partide disputate. Elevii lui Zinedine Zidane au câştigat doar cinci meciuri, au remizat de două ori şi au pierdut două confruntări. Golaverajul Realului este de 15-10, iar galacticii au adunat până acum 17 puncte. Aproape fiecare pas greşit înregistrat de ”los blancos” a fost făcut în ultimele cinci jocuri, unde formaţia de pe Santiago Bernabeu a pierdut de două ori şi a făcut un egal. (E-Î-V-V-Î).

Alaves, de cealaltă parte, se luptă pentru menţinerea în primul eşalon al fotbalului spaniol. Oaspeţii Realului de sâmbătă au înregistrat patru înfrângeri, patru egaluri şi două victorii, cu un golaveraj de 9-12 şi un număr de puncte identic cu numărul duelurilor disputate, adică 10. Alaves o va înfrunta pe Real Madrid, pe Santiago Bernabeu, după ce în ultimele cinci meciuri interne a obţinut trei egaluri, a câştigat un meci şi a pierdut o singură dată (E-E-E-V-Î).    

Magia din La Liga se vede pe posturile Look Sport:

Vineri

  • Valladolid – Levante, ora 22:00, Look Sport 2

Sâmbătă:

  • Elche – Cadiz, ora 15:00, Look Sport
  • Valencia - Ateltico Madrid, ora 17:15, Look Sport
  • Huesca – Sevilla, ora 19:30, Look Sport
  • Real Madrid – Alaves, ora 22:00, Look Sport / 4K

Duminică:

  • Barcelona – Osasuna, ora 15:00, Look Sport+ / 4K
  • Getafe - Atheltic Bilbao, ora 17:15, looksport.ro/PPV3
  • Celta Vigo – Granada, ora 19:30, looksport.ro/PPV4
  • Real Sociedad – Villareal, ora 22:00,  Look Sport 2

Luni:

  • Betis – Eibar, ora 22:00, Look Sport 2
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele