Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Real Madrid - Barcelona 2-1. ”Galacticii” obţin al treilea succes consecutiv în El Clasico. ”Extratereştrii” au lovit bara la ultima fază

La Liga Publicat pe 10 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20106963/19/170732976-750604422264322-7104844631780770629-n.jpg

Formaţia Real Madrid a învins echipa FC Barcelona, sâmbătă seară, pe stadionul Alfredo Di Stefano, scor 2-1, într-un meci din etapa a XXX-a a campionatului Spaniei.

Golurile au fost marcate de Benzema 13’ şi Kroos 28’ pentru învingători, respectiv Mingueza 60’ pentru FC Barcelona.

Pe final, în minutul 90, de la Real Madrid a fost eliminat Casemiro, el primind al doilea cartonaş galben. Casemiro a primit primul cartonaş galben cu doar un minut înainte de eliminare.

Alte rezultate din LaLiga:

Getafe – Cadiz 0-1

  • A marcat: Timor 64’ (autogol)

Athletic Bilbao – Deportivo Alaves 0-0

Eibar – Levante 0-1

  • A marcat: De Frutos 45‘+2

Partidele Villarreal – Osasuna, Valencia – Real Sociedad, Real Valladolid – Granada şi Betis – Atletico Madrid sunt programate duminică, iar confruntarea Celta Vigo – FC Sevilla se va disputa luni.

Real Madrid - FC Barcelona 2-1 (Benzema 13, Kroos 28 / Mingueza 60), ACUM, pe Look Sport+ şi Look 4K

Min. 90 + 5: Fluier final! Real Madrid se impune cu 2-1, după ce Moriba a izbit transversala la ultima fază a jocului. Ulterior, portarul ter Stegen a încercat să reia, însă şutul său s-a oprit în blocaj. 

Min. 90: Casemiro este eliminat pentru un fault la Mingueza.

Min. 89: Casemiro vede cartonaşul galben.

Min. 85: Jordi Alba vede cartonaşul galben pentru proteste, la o fază în care catalanii au cerut penalty. 

Min. 81: Dublă schimbare şi la Barcelona! Braithwaite intră în locul lui Dembele, la fel si Tricao în locul lui Pedri.

Min. 72: Triplă schimbare la Real! Intră Mariano Diaz în locul lui Karim Benzema, Isco în locul lui Toni Kroos şi Marcelo în locul lui Vinicius.

Min. 69: Nacho vede cartonaşul galben pentru o intrare întârziată la Lionel Messi. 

Min. 68: Ocazie mare pentru Real! Vinicius îi strică mingea lui Benzema, balonul ajunge întâmplător la Kroos, care loveşte slab balonul cu capul. 

Min. 64: Schimbare la Barcelona! Iese Sergio Busquets, în locul lui intră Sergi Roberto. 

Min. 61: Bară Real! Centrarea lui Vinicius este deviată în bară, iar Barcelona scapă cu faţa curată.

Min. 61: Schibare la Real Madrid! Intră Marco Asensio în locul lui Federico Valverde. 

Min. 60: GOL Barcelona! Mingueza înscrie al doilea său gol pentru catalani, în acest sezon, fructificând o centrare venită de la Jordi Alba, la care Antoine Griezmann sare inspirat peste balon. 

Min. 57: Şansă de gol pentru Real! Karim Benzema pătrunde în viteză în centru, trage puternic, însă mingea se duce pe lângă poarta lui ter Stegen. 

Min. 55: Griezmann este personajul principal al unei ratări mari a Barcelonei.

Min. 53: Toni Kroos finalizează un contraatac al Realului, însă execuţia acestuia lasă de dorit. 

Min. 46: A început a doua repriză! Koeman îl scoate la pauză pe Dest şi îl introduce pe Griezmann. 

Min. 45 + 3: Ocazie pentru Barcelona! Dembele nu îl poate învinge 1 vs 1 pe Courtois. 

Min. 45 + 1: Bară Barcelona! Lionel Messi a fost aproape să înscrie direct din corner, dar mingea s-a oprit în bară. 

Min. 43: Schimbare la Real Madrid! Iese Lucas Vazquez, accidentat în urma lui duel dur cu Sergio Busquets, iar în locul lui intră Alvaro Odriozola.

Min. 37: Barcelona cere penalty!

Min. 34: Ocazie uriaşă de 3-0 pentru Real Madrid! Vinicius îi pasează lui Valverde, care şutează în bară. Balonul ajunge la Lucas Vazquez, care şutează, însă ter Stegen are o intervenţie uriaşă şi ţine Barcelona în joc.

Min. 28: GOL Real Madrid! Toni Kroos transformă lovitura liberă cu şansă. Balonul trimis de mijlocaşul german este deviat de Dest, iar Jordi Alba atinge mingea de pe linia porţii cu capul, dar nu reuşeşte să respingă. 

Min. 26: Ronald Araujo îl faultează pe Vinicius Jr. şi vede cartonaşul galben. Arbitrul dictează lovitură liberă de la marginea careului pentru Real Madrid. 

Min. 23: Pedri primeşte cartonaşul galben pentru un fault la Casemiro. 

Min. 13: GOL Real Madrid! Lucas Vazquez îi centrează lui Karim Benzema, care reia cu călcâiul îi poarta lui Marc Andre ter Stegen. Real Madrid conduce, din acest moment, Barcelona cu 1-0.

Min. 10: Prima acţiune periculoasă a Barcelonei! Courtois anticipează foarte bine centrarea lui Jordi Alba şi reuşeşte să respingă un balon care ar fi ajuns la Dembele, aflat într-o situaţie bună de a marca. Faza se termină cu şutul peste poartă, din afara careului, al lui Mingueza.

Min. 1: A început meciul!


UPDATE 21:30 Iată prezentarea grafică a celor două echipe de start. Ambii antrenori surprind prin formula de joc aleasă.

UPDATE 21:00 Cele două echipe au sosit la stadionul din Madrid!

UPDATE 20:45 Echipele de start:

Real Madrid: Courtois – Lucas Vazquez, Militao, Nacho, Mendy - Casemiro, Valverde, Modric, Kroos – Vinicius, Benzema.

Barcelona: Ter Stegen - Dest, Araujo, Lenglet, Mingueza, Alba - Busquets, Pedri, De Jong – Messi, Dembele.


Cu o lideră în La Liga, Atletico Madrid, într-o continuă scădere de formă, El Clasico se poate dovedi decisiv şi în acest an în lupta pentru titlu, deşi concitadinii Realului păreau favoriţi să câştige campionatul.

Meciul cel mai aşteptat al sezonului, care împarte lumea fotbalului în două, dintre Real Madrid şi Barcelona este transmis de către Look Sport+ şi Look 4K, sâmbătă, de la 22:00. Golurile, ratările sau fazele controversate ale jocului din etapa a 30-a, din La Liga, vor fi redate în regim live video de către www.looksport.ro.

Barcelona (locul 2, 65 de puncte) are o formă fantastică în campionat. Formaţia blaugrana aminteşte de ”era extraterestră” cu 13 victorii şi două egaluri în ultimele 15 meciuri, şi un golaveraj de 40-10. Lionel Messi este, din nou, golgheterul echipei şi al campionatului, cu 23 de goluri marcate şi 10 pase gol oferite colegilor săi.

LIVE VIDEO | Duel ”pe viaţă şi pe moarte” între Real Madrid şi Barcelona. El Clasico se vede la Look Sport+ şi Look 4K, sâmbătă, de la 22:00

Real Madrid (locul 3, 63 de puncte) dă şi ea senzaţia că şi-a revenit la forma din ”era galactică”. ”Albii” au câştigat ultimele trei meciuri din campionat şi şi-au arătat ADN-ul de mare campioană în meciul din sferturi cu Liverpool, adjudecat chiar pe teren propriu cu 3-1. Golgheterul echipei este Karim Benzema, cu 18 goluri şi şase pase decisive. ”Nouarul” francez continuă să fie pilonul cel mai important din ofensiva lui Zinedine Zidane, după transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus.

Lidera Atletico Madrid (66 de puncte) are o deplasare grea pe terenul lui Betis (46 de puncte, locul 6), asta după ce etapa trecută elevii lui Diego Simeone au pierdut pe terenul formaţiei Sevilla cu 1-0. Astfel, în situaţia în care Atletico Madrid pierde pentru a doua oară la rând în La Liga, orice rezultat în El Clasico în afară de egal duce la schimbarea liderei (n.r.- Real Madrid are avantaj în meciurile directe cu Atletico, în situaţia în care cele două echipe din Capitala Spaniei ar ajunge la egalitate de puncte).

În cazul unui egal făcut de Atletico cu Betis, doar Barcelona poate prelua etapa aceasta şefia în La Liga, dacă va obţine un succes în faţa eternilor rivali de la Real Madrid, deoarece diferenţa între primele două locuri din campionatul Spaniei este de doar un punct înaintea rundei cu numărul 30.

În tur, Real Madrid a învins Barcelona pe Camp Nou cu 3-1.  În ultimele zece El Clasico, Barcelona s-a impus de patru ori, Real Madrid de trei ori, iar alte trei jocuri s-au terminat la egalitate. În toată istoria meciurilor oficiale dintre cele două eterne rivale, Real Madrid a învins de 97 de ori, Barcelona de 96, iar alte 52 de meciuri s-au terminat la egalitate. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele