Ultima oră
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

VIDEO | Real Madrid, la un pas de excluderea din Liga Campionilor. Clubul nu renunţă la ideea Super Ligii Europei

Real Madrid Publicat pe 20 apr 2021
mail-share icon Email

Florentino Perez susţine că prin înfiinţarea Super Ligii Europei se va salva fotbalul, preşedintele clubului Real Madrid apreciind că mereu când sunt schimbări sunt persoane care se opun.

"De fiecare dată când sunt schimbări, mereu sunt persoane care se opun....iar noi vom salva fotbalul în această perioadă de criză", a declarat Perez la emisiunea spaniolă El Chiringuito.

"Audienţele şi drepturile din televizare scad, aşa că trebuie făcut  ceva. Toţi suntem ruinaţi. În două sezoane, Real a pierdut 400 de milioane de euro. Am ajuns la concluzia că în loc să schimbăm Liga Campionilor, crearea unei Superligi ne va permite să compensăm ce am pierdut", a adăugat Perez.

Potrivit lui Perez, fotbalul actual nu este destul de atractiv: "Tinerii nu mai sunt interesaţi de fotbal. De ce? Pentru că sunt multe meciuri de nivel slab şi nu îi mai interesează, sunt alte platforme pe care să se uite".

Florentino Perez a vorbit şi despre noul format al Ligii Campionilor începând din 2024, validat luni de UEFA: "Va exista tot mai puţin interes dacă vom continua cu Liga Campionilor. Noul format este absurd. Vom fi deja morţi în 2024".

Proiectul Super Ligii Europei a fost anunţat oficial, duminică seară, printr-un comunicat oficial al cluburilor fondatoare.

"Douăsprezece dintre cele mai importante cluburi europene anunţă că au ajuns la un acord pentru crearea unei noi competiţii, Super Liga, guvernată de grupările sale sale fondatoare. Cluburile fondatoare speră să se angajeze în discuţii cu UEFA şi FIFA pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru noua ligă şi pentru fotbal în ansamblu”, se arată în comunicat.

Cele 12 cluburi fondatoare sunt AC Milan, Arsenal Londra, Atletico Madrid, Chelsea, FC Barcelona, Interazionale Milano, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid şi Tottenham.

Preşedintele acestui grup este Florentino Perez, conducătorul de la Real Madrid.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele