Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Real Madrid şi Chelsea au remizat în turul semifinalelor Ligii Campionilor. Calificarea se decide la Londra

Champions League Publicat pe 27 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20142444/6/real-madrid-chelsea.jpg

Real Madrid a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu Chelsea, în manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor. Au marcat: Benzema '29 / Pulisic '14.

  • 0-1, min. 14: Pulisic a primit o pasă foarte bună de la Rudiger, americanul a preluat un pic în exterior, apoi s-a întors spre centrul careului şi l-a driblat pe Courtois, ieşit un pic hazardat să-l blocheze, şi a înscris cu un şut de la 11 metri, în poarta "apărată" de doi jucători madrileni;

  • 1-1, min. 29: Marcelo a centrat de pe stânga, Casemiro, de pe partea opusă, a retransmis balonul în careul mic, cu capul, Militao l-a deviat mai departe, tot cu capul, Benzema l-a preluat şi l-a reluat imparabil din poziţie centrală.

Au evoluat următoarele echipe:

Real Madrid: Courtois - Carvajal (Odriozola '77), Varane, Militao, Nacho, Marcelo (Asensio '77) - Modrici, Casemiro, Kroos - Benzema (Rodrygo '90+2), Vinicius (Hazard '66). Antrenor Zinedine Zidane;

Chelsea: Mendy - Azpilicueta (James '67), Christensen, Silva, Rudiger, Chilwell - Kante, Jorginho - Pulisic (Ziyech '66), Werner (Havertz '66), Mount. Antrenor Thomas Tuchel.

Meciul în format live-text: 

Real Madrid - Chelsea 1-1 (Benzema 29 / Pulisic 14)

Min. 90+2: Final de meci. 

Min. 79: Ziyech trage din lovitură liberă, de la aproximativ 19 metri, dar Courtois reţine fără probleme.

Min. 77: Două schimbări la Real. Ies Carvajal şi Marcelo, intră Odriozola şi Asensio. 

Min. 67: Se fac patru schimbări, patru la Real (intră Hazard în locul lui Vinicius) şi trei la Chelsea (ies Pulisic, Werner şi Azpilicueta, intră Ziyech, Havertz şi James)

Min: 65: Fault urât al lui Marcelo, aproape de centrul terenului. Bagă alunecare din spate la Werner şi vede cartonaşul galben.

Min. 60: Kroos vede cartonaşul galben după un fault la Kante.

Min. 58: Fază incredibilă în careul Realului. Carvajal îi dă un brânci lui Chilwell, dar din nou se lasă jocul să continue. 

Min. 55: Se joacă anost în aceste minute, Real are mai mult posesia, dar circulaţia balonului e una extrem de lentă. Chelsea face acelaşi lucru când are controlul.

Min. 48: Partea a doua începe tot cu Chelsea la conducere, la fel ca în startul partidei. Kante pasează cu exteriorul pentru Werner, acesta trage, dar intervine bine Nacho şi respinge în corner.

Min. 46: Fluier de start în partea secundă. 

Min. 45: Final de primă repriză. 

Min. 41: Contraatac promiţător dus de Chelsea în doi jucători, Pulisic şi Werner. Acesta din urmă trage din careu, de la aproximativ 15 metri, uşor lateral dreapta, dar balonul se duce pe lângă poarta Realului.

Min. 38: Pulisic vede cartonaşul galben după un fault la Marcelo. Jocul s-a mai echilibrat după golul lui Benzema.

Min. 29: GOOOL Real Madrid! Benzema marchează din careu, cu o execuţie din din cădere, după o preluare pe cap. El primeşte pasa de la Casemiro, care îl faultează evident pe Azpilicueta. Se urcă la propriu pe el, dar arbitrul lasă jocul să continue. Nici cei din camera VAR nu intervin.

Min. 27: Vinicius vede cartonaşul galben după un fault la Pulisic. La Madrid a început să plouă serios. Vremea seamănă cu cea de la ultimul El Clasico.

Min. 23: După mai multe erori în atac, în cele din urmă Real are o ocazie bună. Benzema trage de la distanţă, din afara careului, dar balonul şterge bara şi se duce pe lângă.

Min. 14: GOOOL Chelsea! Atacurile londonezilor sunt răsplătite. Pulisic face o fază superbă, se distrează cu defensiva madrilenilor şi înscrie din 10 metri.

Min. 10: Werner ratează o şansă rarisimă. După un contraatac, balonul ajunge la atacantul neamţ, dar acesta nu e în stare să marcheze din şase metri. Courtois scoate spectaculos cu piciorul.

Min. 6: Real Madrid are posesia, dar nu reuşeşte mare lucru până acum. De partea cealaltă, Chelsea încearcă să recupereze şi încearcă atacuri poziţionale, dar tot fără mare succes. Aşa cum se întâmplă în astfel de meciuri, debutul e sub nota tatonărilor.

Min.1: Începe meciul. 


Învingătoare în faţa unei alte echipe din Anglia în faza optimilor de finală, Liverpool, Real Madrid continuă cursa spre o nouă finală a Ligii Campionilor sub comanda lui Zinedine Zidane. La meciul de marţi, antrenorul francez nu-i va avea la dispoziţie pe Valverde, Mendy şi Lucas Vazquez, iar singurul semn de întrebare pe care îl are e legat de postul de fundaş stânga, unde, cel mai probabil, Zizou îl va alege pe Nacho în detrimentul lui Marcelo.

În timp ce Real Madrid a revenit cu şanse destul de mari în lupta pentru titlul din Spania, Chelsea a fost pusă pe picioare de venirea lui Thomas Tuchel pe banca tehnică. După o perioadă dezamăgitoare sub comanda lui Frank Lampard, Chelsea a reluat imediat şirul victoriilor şi se află acum în lupta pentru Lga Campionilor şi un loc în Top 4-ul din Premier League. În optimi, Tuchel nu a avut nicio emoţie în a-i elimina pe FC Porto (2-0, 0-1), iar acum caută drumul spre o a doua finală consecutivă jucată în Ligă, după cea alături de PSG, anul trecut.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri