Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO: Real Madrid trece la pas de Mallorca şi revine pe primul loc în La Liga

Fotbal Internațional Publicat pe 25 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19401612/1/real.jpg

Real Madrid şi-a trecut în cont încă 3 puncte, după victoria obţinută în această seară, 2-0 cu Mallorca, pe teren propriu, rezultat care îi permite să revină pe primul loc în La Liga.

Aflată pe loc de retrogradare, Mallorca s-a opus cu toate mijloacele , dar şi-a văzut eforturile năruite din minutul 19. La un contraatac purtat în viteză, Mpdric i-a pasat lui Junior Vinicius, iar puştiul brazilian a înscris din apropiere, dintr-o poziţie uşor suspectă. Analiza VAR a demonstrat însă că brazilianul nu se afla în ofsaid, iar golul celor de la Real a fost validat, alimentând controversele din ultima vreme.

În repriza secundă, Real şi-a majorat diferenţa, din minutul 56, când eternul Ramos l-a învins pe Reina şi a stabilit rezultatul final, 2-0 pentru madrileni.

Victoria cu Mallorca o readuce pe Real în fruntea clasamentului. Real Madrid şi Barcelona au acelaşi număr de puncte, 68, dar echipa din capitala Spaniei este pe primul loc având avantajul rezultatelor directe. Pe poziţia a treia se află Atletico Madrid (55 de puncte), care nu mai poate emite pretenţii la titlu.

Rezultate La Liga, etapa a 31-a
 
Villareal – Sevilla 2-2, Leganes – Granada 0-0 (ambele luni),
Valladolid – Getafe 2-2, Levante – Atletico Madrid 0-1, Barcelona – Bilbao 1-0 (toate marţi),
Real Sociedad – Celta Vigo 0-1, Alaves – Osasuna 0-1 şi Real Madrid - Mallorca 2-0.


 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri