Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Recital în drumul spre titlu. Bayern s-a distrat cu Leverkusen şi a făcut un pas mare spre a opta coroană consecutivă în Bundesliga

Bundesliga Publicat pe 6 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19383745/2/bayern.jpg
Bayern Munchen a dat recital pe terenul lui Bayer Leverkusen, 4-1 în etapa a 30-a din Bundesliga, în direct pe Look Plus, şi a făcut un pas mare spre al optulea titlu consecutiv, ieşind victorioasă din ceea ce putea fi ultimul test decisiv înaintea sărbătoririi unui nou trofeu intern.

Bayer Leverkusen - Bayern Munchen 2-4 (Alario 10, Wirtz 89 / Coman 27, Goretzka 42, Gnabry 43, Lewandowski 66)

  • Leverkusen: Hradecky - Dragovic, Sven Bender, Tapsoba - Bailey (Demirbay 46), Aranguiz, Baumgartinger, Bellarabi (Wirtz 46) - Amiri (Wendell 46), Diaby, Alario (Volland 76)
  • Rezerve: Ozcan - Palacios, Paulinho, Tah, Weiser
  • Antrenor: Peter Bosz
  • Bayern: Neuer - Pavard, Boateng, Alaba, Davies(L. Hernandez 85) - Kimmich, Goretzka (J. Martinez 74) - Coman (Perisic 66), T. Muller, Gnabry (T. Alcantara 74) - Lewandowski
  • Rezerve: Ulreich - L. Hernandez, Odriozola, Singh, Zirkzee
  • Antrenor: Hansi Flick
Cu nouă victorii consecutive în Bundesliga, Hansi Flick a primit prima veste bună înainte de startul meciului, când Kai Havertz, vedeta lui Bayer, a acuzat probleme musculare şi nu a mai putut fi trecut pe foaia de joc. Dar startul nu a fost deloc uşor, pentru că Alario a păcălit pasul la ofsaid făcut de David Alaba, a şutat la colţul scurt şi a deschis scorul în minutul 10.

Trei goluri în 18 minute

Apoi, uşor dar sigur, Bayern a pus stăpânire pe joc în stilul caracteristic. O recuperare a lui Goretzka l-a lăsat pe Kinglsey Coman singur cu Hradecky (27), iar francezul a egalat. În minutul 42, acelaşi Goretzka a pornit un contraatac superb, a finalizat cu un şut cu stângul, iar Hradecky doar a deviat mingea în propria poartă. Pe final de repriză, Gnabry a ratat singur cu portarul finlandez al lui Leverkusen, apoi s-a revanşat şi a făcut 3-1 cu un lob de efect, după o pasă lungă primită de la Joshua Kimmich.

Al 30-lea gol pentru Lewa, assist-ul #20 pentru Mulller şi titlul e aproape

În partea a doua, Bayern nu a făcut decât să controleze ritmul jocului şi, cu pedigree de echipă mare, să scape de emoţii. Aflaţi în lupte individuale cu recordurile din Bundesliga, Thomas Muller şi Robert Lewandowski au reuşit să mai pună o cărămidă în ceea ce va fi, probabil, un sezon perfect. Primul a centrat, al doilea a reluat cu capul în minutul 66, iar ambii au ajuns la cifre rotunde: 30 de goluri pentru polonez, 20 (cele mai multe din istoria Bundesligii într-un singur sezon) pentru Thomas Muller. Pe final, în minutul 89, tânărul Wirtz, al treilea cel mai tânăr debutant din istoria fotbalului german, a marcat primul său gol în Bundesliga la doar 17 ani.
 
Cu 60 de puncte, 90 de goluri marcate, zece puncte peste Borussia (un meci mai puţin) şi 11 peste Leipzig (1-1 acasă, cu Paderborn, într-un meci jucat tot sâmbătă), Bayern sprintează spre al optulea titlu la rând în Germania. Mai sunt patru etape din Bundesliga 2019/2020, iar Hansi Flick şi elevii lui se pot concentra, deja, pe un drum cât mai lung în Liga Campionilor.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele