Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

VIDEO | Record pentru Tuchel: două finale consecutive în Liga Campionilor! Bornele atinse de Mount şi Mendy după semifinala Chelsea - Real Madrid

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

Chelsea Londra s-a calificat în finala UEFA Champions League, după victoria cu Real Madrid în returul semifinalelor, scor 2-0, pe Stamford Bridge, în direct pe Look Sport+. Este a doua finală consecutivă pentru antrenorul german Thomas Tuchel, un record în competiţie. Tuchel a ratat trofeul anul trecut, cu PSG.

Pe Stamford Bridge, Timo Werner (28’) şi Mason Mount (85’) au înscris pentru Chelsea, care a ratat mai multe ocazii clare de gol.

În partida tur a semifinalei, Real Madrid şi Chelsea au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Chelsea a mai câştigat Liga Campionilor în 2012 şi a mai jucat finala în 2008 (eşec cu Manchester United, la loviturile de departajare).

Finala UEFA Champions League, ediţia 2020-2021, este Manchester City – Chelsea şi se va juca pe 29 mai, pe stadionul olimpic Ataturk din Istanbul, în direct pe Look Sport+.

Va fi a treia finală 100% engleză din istoria competiţiei, după cele din 2008 (Chelsea – Manchester United) şi 2019 (Liverpool - Tottenham).

Doar Spania a mai avut la fel de multe finale între două echipe din aceeaşi ţară (2000, 2014 şi 2016).

Thomas Tuchel este primul antrenor din istoria Ligii Campionilor/Cupei Campionilor Europeni care joacă finala în sezoane consecutive, cu echipe diferite.

La 22 de ani şi 15 zile, Mason Mount a devenit al doilea cel mai tânăr fotbalist englez care înscrie în semifinalele Ligii Campionilor, după Wayne Rooney (21 de ani şi 182 de zile, Manchester United – AC Milan).

Portarul francez Edouard Mendy a bifat 8 meciuri din 11 fără gol primit în acest sezon din Liga Campionilor. Este un record pentru un club din Anglia în istoria competiţiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri