Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Rednic deplânge situaţia de la Dinamo. "Nu se poate să dai echipa unor oameni care sunt rupţi în fund"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 26 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20017733/2/vlcsnap-2020-07-12-20h41m43s860.png

Dinamo a suferit o înfrângere istorică pe teren propriu, 0-5 cu Viitorul, în direct pe Look Sport+, în etapa cu numărul 25 din Liga 1. 1986 este anul în care Dinamo a pierdut ultima dată în “Groapă” cu 0-5 (cu Sportul Studenţesc). Mircea Rednic, fost antrenor la Dinamo, actualmente tehnicianul Viitorului, a deplâns situaţia financiară a ‘roş-albilor’ şi i-a criticat dur pe aşa-zişii investitori spanioli.

Dinamo are 5 meciuri consecutive fără gol marcat în Liga 1 (patru eşecuri şi un egal).

Dinamo a reuşit un singur şut pe poarta lui Cojocaru. Joalisson (4’), George Ganea (16’ - penalty), Andrei Ciobanu (44’, 81') şi Juvhel Tsoumou (79’) au înscris pentru Viitorul.

‘Câinii roşii’ vor juca din nou în play-out şi riscă retrogradarea, dar mai întâi trebuie să facă rost de bani pentru a plăti licenţa în vederea sezonului următor al Ligii 1.

"Normal că-mi pare rău pentru Dinamo, nu trebuia să se ajungă aici. Nu se poate să dai echipa unor oameni care sunt vai de mama lor... să nu zic că-s rupţi în fund. Numai la pantofi dacă te uitai, îţi dădeai seama că ceva nu e în regulă. Cred că au vrut să facă rău! Îmi pare rău, sunt jucători cu calitate, dar e greu să lucrezi când n-ai stabilitate", a spus Mircea Rednic, la finalul partidei Dinamo - Viitorul 0-5.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20017733/1/clasament-viitorul.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele