Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

VIDEO | Rednic e prudent după succesul zdrobitor cu Dinamo! "Nu trebuie să facem fiesta acum"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 26 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20017692/2/rps9896.jpg

FC Viitorul a câştigat meciul din deplasare cu Dinamo, scor 5-0, în etapa cu numărul 25 din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Este cel mai dur eşec pentru Dinamo în acest sezon. Constănţenii înregistrează prima victorie în campionat din 10 ianuarie încoace. Antrenorul Viitorului, Mircea Rednic, a declarat că echipa are nevoie de continuitate în rezultate.

Dinamo a jucat extrem de modest şi a reuşit un singur şut pe poartă. Este un eşec istoric pentru ‘roş-albi’: 1986 este anul în care Dinamo a pierdut ultima dată în “Groapă” cu 0-5 (cu Sportul Studenţesc).

Joalisson (4’), George Ganea (16’ - penalty), Andrei Ciobanu (44’, 81') şi Juvhel Tsoumou (79’) au înscris pentru Viitorul.

Viitorul avea 8 meciuri fără succes în Liga 1, trei înfrângeri la rând. În urma acestui succes, echipa pregătită de către Mircea Rednic a depăşit-o pe Dinamo în clasament.

"Am avut şi noroc, am marcat aproape din toate situaţiile avute. Nu trebuie să uităm că Dinamo a jucat fără trei jucători de bază şi a contat mult. Aveam mare nevoie de cele 3 puncte, n-am mai câştigat de atâta timp. Chiar a fost un joc bun. În repriza a doua, au fost mai multe spaţii.

Un joc bun, dar nu înseamnă că trebuie să facem fiesta acum. Ne respectăm adversarii, care sunt într-o situaţie mai delicată. Nesiguranţa asta din jurul lor nu le dă stabilitate.

Noi am pierdut puncte cu Sepsi şi CFR Cluj în minutul 90+2, nu uitaţi! Am avut meciuri bune, dar am greşit şi adversarul ne-a taxat. Aţi văzut diferenţa unui atacant cu talie, de care aveam nevoie. Au intrat tineri cu calitate. Acum trebuie să ne gândim foarte serios la meciul cu Clinceni. Avem o şansă mică pentru play-off, dar ne vom bate până la ultimul meci.

Am rămas surprins de felul cum s-a prezentat Tsoumou. Chiar şi la testele fizice a arătat foarte bine. Suntem mult mai periculoşi la faze fixe, cred că va fi un câştig.

Mă supără că mă judecaţi. Nu e uşor când pleacă jucători, dar am acceptat situaţia. Probabil de aia s-a apelat la mine, că am experienţă şi trebuie să găsesc soluţii. E vorba de timp, de răbdare, la început. Am pierdut meciuri pe greşelile noastre. Mai sunt şase meciuri, mi-aş dori foarte mult să ajungem în play-off.

Mă bucură că am văzut o descătuşare a jucătorilor. În fiecare meci pierzi la limită, pe greşeli, nu e uşor. Am văzut o răbufnire, trebuie să înţeleagă că trebuie să ai continuitate în rezultate", a spus Mircea Rednic.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20017692/1/clasament-viitorul.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele