Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Rednic şterge podeaua cu Negoiţă: "Mai ştiu eu unii în alb-roşu cu chiloţi roş-albaştri". De ce a fost înlăturat şi o dezvăluire: "Asta a fost în capul lui când a preluat Dinamo"

Superliga Publicat pe 12 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19419097/1/vlcsnap-2020-07-12-20h41m43s860.png


Mircea Rednic, 58 de ani, nu i-a iertat pe Ionuţ Negoiţă şi Bogdan Bălănescu la finalul meciului terminat la egalitate în Ştefan cel Mare, 1-1.
 
Antrenorul de la Poli Iaşi l-a atacat frontal pe patronul de la RIN, despre care spune că nu vrea să facă performanţă şi că ar fi venit în Ştefan cel Mare cu gândul de a pune mâna pe stadion: "Toate merg prost aici la Dinamo. Fanii s-au gândit mereu la mine, problema e că cei care sunt aici de câtva timp nu-şi doresc performanţă, nu-şi doresc nimic. Cred că şi-a dorit terenul de aici (n. red - Ionuţ Negoiţă), asta a fost în mintea lui când a preluat Dinamo. El a ieşit pe plus, dar Dinamo, de când a fost preluat de domnul investitor, nu a mai avut performanţe. Am fost de două ori aici, am garantat play-off-ul, am pierdut bani, m-am implicat financiar. Oamenii nu vor, cei care conduc aici nu au nicio treabă. Mai ştiu pe unii care umblau în alb-roşu şi chiloţii erau roşu-albastru", a punctat Rednic.
 
Chemat înapoi de fanii din Programul DDB, Puriul consideră că şefii lui Dinamo, în frunte cu Bălănescu, l-au înlăturat anul trecut din motive personale: "Eu sufăr, e păcat că nu se vrea. Fanii trebuie să scape de cei care stau pe la birouri, pe care-i deranjam că nu-şi puteau face transferurile. Îi deranjam, au ieşit ei şi au făcut transferurile pe care le fac de trei ani şi vedeţi în ce situaţie a ajuns clubul", mai punctează Rednic, care e mulţumit cu punctul obţinut în această seară: "Am început prost jocul, ei au avut o bară şi penalty, după care noi am echilibrat. Am avut o posesie bună, păcat că nu am fost mult mai atenţi la ultima pasă şi nu am reuşit să-i surprindem. Repriza a doua a fost mult mai bine, un rezultat echitabil. Să vedem la sfârşit dacă ajută sau nu. Dinamo are un buget dublu faţă de noi, a schimbat mulţi antrenori în ultima perioadă şi a ajuns în situaţia asta. Jucătorii au ratat o primă, cred că e ultima oară când mai pun bani. De fiecare dată când am promis primă nu s-a luat. Ei trebuie să fie conştienţi că e vorba de imaginea lor, de imaginea noastră, s-au rezolvat probleme financiare în ultima săptămână. Muncesc, nu am ce să le reproşez".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele