Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Reghecampf, prezentat la Craiova. "Un club mare, care îşi doreşte ce îmi doresc şi eu: câştigarea campionatului, cât mai multe trofee"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 27 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20319054/1/reghe-craiova.jpg

Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Universităţii Craiova, după ce a semnat un contract pe două sezoane cu echipa din Bănie. Reghecampf a declarat că obiectivul este câştigarea campionatului, dar şi calificarea în runda următoare din Conference League.

Reghecampf (45 de ani) era liber de contract din luna iunie, după despărţirea de echipa saudită Al Ahli. Antrenorul revine în Liga 1 după o pauză de 4 ani. În perioada 2015-2017, a pregătit-o pe FCSB.

În România, Reghecampf a câştigat trei trofee cu FCSB: Liga 1 (2013, 2014) şi Supercupa României (2013). Laurenţiu Reghecampf a mai pregătit Universitatea Craiova în 2011.

Primul test major pentru Reghecampf la Craiova va fi returul cu echipa albaneză Laci, în turul 2 preliminar al Conference League, după eşecul cu 1-0 din tur. Meciul din Bănie este programat joi, de la ora 21:30, în direct pe Look Sport+.

"În primul rând, sunt foarte bucuros. Este o experienţă nou, la un club mare, care îşi doreşte ce îmi doresc şi eu: câştigarea campionatului, cât mai multe trofee. Începem cu un meci dificil, în două zile, după primul meci pierdut în deplasare. Dar sunt sigur că jucătorii vor fi motivaţi, vor încerca să joace mult mai bine şi să uite ultimele două rezultate. O să avem o şedinţă azi pe marginea acestui meci (n.a. - cu Laci, în Conference League). Trebuie concentrare multă, să ne calificăm mai departe în această competiţie. Programul este încărcat, iar începutul nu a fost cel dorit la Universitatea Craiova.

Relaţia mea de prietenie cu patronul Craiovei este veche, am vorbit de foarte multe ori. Discutam mereu despre ce se întâmplă la echipă. În perioada când am antrenat în Arabia Saudită, am discutat de foarte multe despre fotbal, îl aveam şi pe Mitriţă la echipă.

Deocamdată, ne concentrăm pe ce ne aşteaptă acum. Nu avem cum să aducem jucători noi pentru următorul meci, nu este timp. S-a vândut un jucător foarte important pentru Universitatea Craiova (n.a. – Alex Cicâldău) şi, cu siguranţă, conducerea clubului îşi doreste să acopere golul respectiv. Discutăm, vedem exact situaţia echipei. La ultimul meci, echipa a suferit două accidentări grave, doi jucători care vor lipsi probabil în următoarea lună. Poate că vor începe în septembrie cu echipa din nou. Ne preocupă să îmbunătăţim lotul. Nu este cazul să vă dau un număr de jucători pe care îi aducem. Eu nu o să cer jucători, domnul preşedinte poate să vă spună mai multe despre transferuri.

Echipa asta s-a bătut an de an la campionat şi, pe final, s-au pierdut anumite momente. Deci înseamnă că există valoare în echipă, există nivelul necesar pentru a câştiga un campionat. Trebuie rezolvate anumite probleme. Nu pot lucra decât la un singur lucru în două zile: mentalitatea jucătorilor, încrederea lor. Trebuie să analizăm golurile pe care le-am primit, anumite greşeli, încercăm să-i încurajăm pe jucători. Cred că la mentalitate trebuie să lucrăm.

Bineînţeles că ar fi o mare ruşine dacă suntem eliminaţi de albanezi. Ar fi un obiectiv pierdut, dar încercăm să facem tot ce putem pentru a ne asigura că acest lucru nu se întâmplă. Ar fi o bulină neagră pentru toată lumea de la club", a spus Laurenţiu Reghecampf, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri