Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

VIDEO | Reims - PSG 0-2. Mbappe a strălucit în meciul în care Messi a debutat la parizieni

PSG Publicat de Andrei Ionascu pe 29 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20376602/4/leo.png

PSG continuă parcursul perfect în Ligue 1. În ziua istorică în care Leo Messi a debutat pentru echipa din capitala Franţei, Kylian Mbappe a marcat o dublă în victoria cu Reims, 2-0, în deplasare, care i-a dus pe parizieni la 12 puncte din tot atâtea posibile şi golaveraj 12-5.
 
Cu Neymar, Mbappe şi Di Maria, dar fără Messi. Aşa a început Pochettino deplasarea de la Reims, una care a devenit uşoară din minutul 15, când Mbappe a apărut perfect la o centrare a lui Di Maria şi a marcat pentru 1-0, cu capul. Emoţii au apărut în minutul 51, când VAR a intervenit pentru a anula golul marcat de gazde prin Munetsi, apoi tot Mbappe a rezolvat ecuaţia.
 
Plecat de la linia ofsaidului la pasa lui Hakimi, Mbappe a făcut 2-0 în minutul 64, iar la două minute distanţă s-a produs momentul aşteptat de întreaga lume fotbalistică: Leo Messi i-a luat locul lui Neymar şi a debutat la a doua echipă a carierei sale, după Barcelona.
 
Reims - PSG s-a terminat 0-2, fără ca starul argentinian să găsească golul, într-o nouă demonstraţie de forţă a parizienilor, care au plecat în noul sezon de Ligue 1 cu patru victorii din tot atâtea meciuri.

Reims - PSG 0-2 (Mbappe 15, 63)

  • Reims: Rajkovic - Gravillon, Faes, Abdelhamid - Foket, Munetsi, Cassama, Lopy - Kebbal, Mbuku - Toure
  • Rezerve: Diouf - Berisha, Cafaro, Doucoure, Flips, Ekitike, Konan, Locko, Van Bergen
     
  • PSG: Navas – Hakimi, Marquinhos, Kehrer, Diallo – Verratti, Gueye, Wijnaldum – Di Maria, Mbappe, Neymar (Messi 66)
  • Rezerve: Donnarumma - Danilo, Dina, Draxler, Herrera, Kalimuendo, Kimpembe, Paredes, Messi

Minutul 66: Moment istoric: Messi intră pe teren în locul lui Neymar, în aplauzele publicului!



Minutul 63: GOL PSG!
După un contraatac rapid, Hakimi pasează perfect, Mbappe pleacă de pe linia ofsaid-ului şi marchează lejer pentru 2-0.

Minutul 15: GOL PSG! O fază prelungită de atac a parizienilor duce mingea la Di Maria, care centrează perfect din partea dreaptă, iar Mbappe ia faţa unui adversar şi înscrie cu capul.


PSG are maximum de puncte după primele trei runde (2-1 cu Troyes, 4-2 cu Strasbourg, 4-2 cu Brest), în timp ce Reims are trei remize la rând (0-0 cu Nice, 3-3 cu Montpellier, 1-1 cu Metz).

Antrenorul parizienilor, Mauricio Pochettino, a anunţat că Messi şi Neymar pot să joace în meciul cu Reims. Potrivit Marca, Messi are şanse mici să înceapă meciul cu Reims, dar va fi introdus pe teren în repriza a doua.

Jurnalişti din întreaga lume vor asista la meciul de la Reims, în speranţa că vor relata despre debutul lui Messi la PSG. Peste 100 de acreditări de presă au fost oferite pentru această partidă, un record pentru clubul Reims.

În acelaşi timp, fanii din Reims au plătit bani mulţi pentru a asista la această partidă. Stadionul este ‘sold out’, iar preţul unui bilet a variat între 35 şi 400 de euro. În mod normal, un tichet la meciurile lui Reims costă între 10 şi 40 de euro.

PSG a câştigat ambele confruntări cu Reims din sezonul trecut, fără a primi gol (2-0 şi 4-0). Reims s-a impus pe teren propriu cu PSG în 2019, scor 3-1, tot în Ligue 1.

La capitolul absenţe de lot, PSG nu poate miza pe Juan Bernat, Colin Dagba, Mauro Icardi, Layvin Kurzawa, Sergio Ramos, Sergio Rico şi Pablo Sarabia.

Echipele probabile:

Reims: Rajkovic – Abdelhamid, Faes, Gravillon – Konan, Chavalerin, Munetsi, Foket – Mbuku, Cafaro – Toure.

PSG: Navas – Hakimi, Marquinhos, Danilo Pereira, Diallo – Verratti, Herrera, Wijnaldum – Neymar, Mbappe, Di Maria.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele