Ultima oră
Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...” Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...”
Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ACUM, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au deschis scorul VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ACUM, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au deschis scorul
A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca
Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”

Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”
Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

VIDEO ǀ Remarcaţii lui Gheorghe Hagi după ce Farul i-a administrat Oţelului al doilea eşec din campionat

Farul Constanta Publicat pe 8 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21340699/1/otelul-galati-farul-constanta-superliga-superbet-8-10-2023.jpg

Gheorghe Hagi jubilează după victoria obţinută de echipa sa, Farul Constanţa (0-1), la Galaţi, în faţa nou-promovatei Oţelul, neînvinsă în Superligă până la întâlnirea campioanei en-titre.

Acţionarul majoritar şi antrenorul Farului şi-a lăudat elevii, în special pe coordonatorul de joc Constantin Budescu şi pe căpitanul Ionuţ Larie, oamenii care au creat golul ce a făcut diferenţa pe tabelă.

Remarcaţii ”Regelui”

”Mă bucur că echipa a luptat, la fel cum a făcut-o şi cu Dinamo. Ne-am adaptat adversarului, am încercat să fim noi, să fim ofensivi, am încercat să facem lucruri, am avut ocazii, am avut şi şansă. Jocul a fost deschis şi suntem fericiţi că am câştigat.

Avem jucători, am demonstrat anul trecut că avem un lot bun, omogen. Unii sunt în formă, alţii mai puţin. Suntem pe drumul bun. Trebuie să încerci să exploatezi calităţile unui jucător, să îl pui întotdeauna în rolul în care trebuie să joace pentru a da randament.

La noi, asta trebuie să facă Budescu, noi îi aducem mingi, el trebuie să facă diferenţa, pentru că are viziune, vede jocul, simte spaţiul. Are momentele lui de creativitate pe care nu i le putem lua şi încercăm să îl punem în evidenţă. De când a venit la noi, Larie e fantastic, ne ajută foarte mult, e căpitanul echipei, e un băiat extraordinar şi are un randament foarte bun la vârsta lui.

Legat de Louis Munteanu, pot să spun doar că e un vârf autentic, căruia îi place golul de când s-a născut. E periculos, chiar dacă nu marchează, ştie să combine, are şut, finalizare bună, trebuie să meargă pe drumul ăsta”, a declarat Gheorghe Hagi, la finalul meciului.

Farul Constanţa a învins duminică, în deplasare, scor 0-1, Oţelul Galaţi, într-un meci din cadrul etapei a 12-a din Superligă.

Oaspeţii au marcat golul victoriei în minutul 78, prin Ionuţ Larie, care a înscris cu o lovitură de cap din cornerul executat de Budescu.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele