Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Remiză albă în Academica Clinceni – Universitatea Craiova. Vâlceanu, omul meciului. Cicâldău, cel mai periculos ”leu”

Superliga Publicat pe 14 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19971052/10/bs5a6619.jpg

Încă un egal pentru Craiova în Liga 1! După 0-0 la Călăraşi cu Academica Clinceni, în direct pe Look Sport, 'alb-albaştrii' pierd teren în faţa echipelor FCSB şi CFR Cluj.

Craiova are 9 meciuri consecutive fără înfrângere în Casa Liga 1, dar 7 dintre acestea au fost rezultate de egalitate.

Academica Clinceni era pe val după victoria cu FCSB, dar a jucat mai slab în faţa Craiovei. Raportul şuturilor pe poartă a fost 6-2 pentru echipa din Bănie.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19971052/11/clasament-craiova.jpg


Academica Clinceni - Craiova 0-0 

Echipele de start: 

  • Academica Clinceni: O. Vâlceanu - Pashov, Bilali, Gardoş, Pîrvulescu - Cordea, Ventura, Dumitriu, A. Popa - Chunchucov, Longher
    Rezerve: Ureche - Achim, Chandarov, Rusescu, Tănase, Markovic, Dobrescu, Andronic, Cebotaru
    Antrenor: Ilie Poenaru
  • U Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălaşa, Papp, Bancu - Mateiu, Nistor - Bărbuţ, Cicâldău, Baiaram - Ivan
    Rezerve: Popescu - Vătăjelu, M. Constantin, Bic, Cîmpanu, Constantin, Căpăţînă, Tudorie, Mamut
    Antrenor: Marinos Ouzounidis

Min. 90 + 3: Andrei Cordea vede cartonaşul galben pentru un fault la Cicâldău, după ce arbitrul a lăsat avantaj. Acelaşi Cicâldău trage în plasa laterală, fără prea mari emoţii pentru portarul Vâlceanu. Ulterior, centralul a fluierat finalul jocului. Academica - U Craiova se termină 0-0. 

Min. 90: Schimbare la Craiova! Iese Vlădoiu, intră Vătăjelu. 

Min. 89: Arbitrul semnalizează ofsaid, la o fază în care Craiova a reuşit să înscrie. Oltenii nu au protestat. 

Min. 84: Schimbare la Academica! Intră Achim în locul lui Paşhov. 

Min. 80: Ocazie Academica! Raul Rusescu execută o lovitură liberă care îi dă probleme lui Pigliacelli, care respinge destul de slab în faţă. Mingea ajunge la Pashov, care trage puternic, însă peste poartă.

Min. 77: Schimbare la Academica! Iese Adi Popa şi intră Cristi Tănase. 

Min. 76: Ocazie Craiova! Gardoş are o nouă intervenţie bună, de data aceasta la o centrare a lui Bancu. Andrei Ivan stătea la pândă ca să înscrie.

Min. 75: Vlădoiu (Craiova) vede cartonaşul galben. 

Min. 73: Ocazie Academica! Pigliacelli are o super intervenţie în faţa lui Raul Rusescu. 

Min. 69: Paul Pârvulescu, căpitanul Academicii Clinceni, vede cartonaşul galben. 

Min. 65: Mamut îl înlocuieşte pe Baiarman, la Universitatea Craiova. 

Min. 60: Cîmpanu trage de la marginea careului, iar şutul său deviat ocoleşte cu puţin poarta lui Vâlceanu. 

Min. 46: Dublă schimbare la Craiova! Iese Bălaşa, accidentat, şi intră Marius Constantin. Iese Bărbuţ şi intră Cîmpanu.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 1: Arbitrul fluieră finalul primei reprize! Academica Clinceni - U Craiova este 0-0. 

Min. 38: Ocazie mare pentru Craiova! Bărbuţ şutează, iar mingea este deviată în corner. Vâlceanu pleacase în cealaltă parte a porţii din cauza devierii. Balonul a trecut la o palmă de bară.

Min. 35: Încă o şansă pentru Cicâldău! Florin Gardoş reuşeşte să îl blocheze în ultimul moment, la un balon care ar fi putut să îl învingă pe Vâlceanu.

Min. 34: Ocazie mare pentru Craiova! Mingea ajunge la Cicâldău, care nu îl poate învinge pe Vâlceanu în situaţie de 1 vs 1.

Min. 21: Paşov vede galben după un fault la Mateiu. 

Min. 18: Cicâldău trage din nou de la distanţă, dar de data aceasta nu îi dă mari emoţii lu Vâlceanu, care prinde fără probleme.

 

Min. 13: Ocazie Academica! Chunchukov primeşte o pasă bună de la Andrei Cordea, dar şutează în plasa laterală.

Min. 4: Ocazie Craiova! Cicâldău trage bine de la 25 de metri, dar Vâlceanu are o intervenţie pe măsură. 

Min. 1: A început meciul!


Academica Clinceni vine după victoria cu liderul FCSB, 1-0, la Bucureşti, iar acum dă piept cu o altă forţă din Casa Liga 1, Universitatea Craiova. Ilfovenii sunt revelaţia sezonului  şi şi-au propus să joace în permieră în play-off.
 
De partea cealaltă, oltenii par că şi-au revenit după seria incredibilă de 7 meciuri fără victorie. Va fi primul meci din Casa Liga 1 pentru noul antrenor al oltenilor, Marinos Ouzounidis, care a debutat pe banca echipei sale în Cupa României, contra celor de la FC Botoşani. Aflată în cursa de urmărire a liderului FCSB, Universitatea Craiova nu-şi poate permite alt niciun rezultat în afara victoriei.
 
Înaintea partidei de duminică, Universitatea Craiova se află pe poziţia a treia şi are 43 de puncte, cu 5 mai puţin decât liderul FCSB şi cu 4 mai puţin decât ocupanta locului secund, CFR Cluj. Academica Clinceni este pe locul 6, ultimul care duce în play-off şi are 33 de puncte.
 
Academica Clinceni – Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 14.30, şi se vede în direct pe Look Sport.
 
Academica: Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Patriche, Gardoş, Pîrvulescu – Adi Popa, Moulin, Ventura, Cordea – Chunchucov, Longher
 
Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Bălaşa, Constantin, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Cîmpanu, Ivan, Baiaram
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele